Overmatig zweten is op te lossen

Overmatig zweten is op te lossen Zo rond de middelbare school begon ik last te krijgen van overmatig transpireren. Vroeger dacht ik dat dit normaal was en daarom sprak ik er niet over.

Overmatig zweten is op te lossen

Zo rond de middelbare school begon ik last te krijgen van overmatig transpireren. Vroeger dacht ik dat dit normaal was en daarom sprak ik er niet over. De afgelopen jaren ging ik mij er steeds vaker aan ergeren. Op m'n werk, tijdens het uitgaan of op een festival kon ik m'n armen niet meer even omhoog steken, ik droeg donkerblauwe en zwarte T-shirts vanwege de duidelijke zichtbare zweetplekken en ik moest schone T-shirts meenemen omdat mijn oksels na verloop van tijd drijfnat waren. Dit maakte mij erg onzeker. Ik heb van alles geprobeerd om dit probleem op te lossen of het ongemak te verminderen. Denk hierbij aan het proberen van allerlei dure anti-transpirant middelen, bloedonderzoeken, speciale kleding en aluminiumchloride, maar niks hielp. Na wat speur- en leeswerk kwam ik erachter dat er een nieuwe behandeling mogelijk was: De Miradry. Ik was direct begonnen met alles te lezen wat er over te vinden was. Over de behandeling is erg veel te vinden op internet. Vooral de duidelijke YouTube filmpjes en ervaringen van anderen maakten mij enthousiast. Tijdens het intakegesprek raakte ik volkomen overtuigd dat dit dé behandeling is die mij kon verlossen van het overmatige transpireren. De behandeling Mijn ervaring: Nadat ik mijn bovenlichaam had ontbloot, desinfecteerde de dermatologe mijn oksels en plakte een soort sjabloon op mijn oksels. Nadat zij deze eraf trok, bleven er een soort dartbordachtig lijnenspel achter. Toen kwam de verdoving, het waren ongeveer 35 injecties per oksel. Het waren kleine onschuldige injecties, waarvan je alleen de eerste paar voelt. Daarna doet de verdoving zijn werk en voel je er bijna niks van. Daarna volgde de behandeling, op verschillende plaatsen per oksel zoog de Miradry zich 30 seconden vast. Dit was op 95% van de plekken volkomen gevoelloos. Alleen aan de buitenranden gaf dit een aantal keren een warm, branderig gevoel van maximaal 2-3 seconden. Na de behandeling kreeg ik koelpacks, ibuprofen en ben ik naar huis gereden. De dagen erna de hele dag koelpacks onder m'n oksels  gedragen. Af en toe kreeg ik last van een beetje branderig gevoel onder mijn oksels wat dan langzaam weer wegtrok. De zwellingen onder mijn armen waren na een 1,5 week over. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de behandeling. Het zweten onder mijn oksels was direct na de behandeling verdwenen. Ik heb tot de dag van vandaag niet één keer onder de oksels gezweet. Tijdens het uitgaan, op festivals en zelfs op het strand blijven mijn oksels droog! Deze behandeling beveel ik met volle overtuiging aan voor iedereen die last heeft van overmatig zweten. www.dryclinic.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.