Onopgeloste pijnklachten?

Doe de ‘pijncheck’ bij Reactivated.nl Vaak lopen mensen nog steeds met pijnklachten rond terwijl ze al verschillende specialisaties hebben bezocht.

Willem de Boer van Reactivated richt zich op mensen met pijnklachten die elders vastlopen.

Een mooi voorbeeld: veel mensen kunnen niet doen wat ze willen doen vanwege rugklachten. Bijvoorbeeld niet meer sporten, een partijtje voetballen of tennissen. Ze voelen zich minder lekker en gaan daarom maar niet meer overal naartoe. Hoe fijn zou het zijn om je weer lekker fit te voelen, een partijtje te voetballen of tennissen zonder dat het in je rug schiet of er weer lekker op uit te gaan en energie op te doen.

,,De oorzaak van rugklachten vinden wij vaak terug in de heup en niet in de rug zelf’’, aldus Willem de Boer van Reactivated. ,,Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld veel zitten waardoor de heupbuigers korter worden en de heupstrekkers niet goed kunnen aanspannen waardoor er veel spanning op de rug komt. Wanneer je hier niets aan zou doen, slijt het probleem verder in en wordt de klacht steeds hardnekkiger.’’

Willem de Boer snapt dat er veel aanbod is en dat mensen met pijn echt willen weten of Reactivated kan helpen. Daarom heeft Reactivated een vrijblijvende ‘pijncheck’. De Boer: ,,Vaak kunnen wij tijdens de ‘pijncheck’ al verlichting bieden en kunnen we laten zien en voelen of wij iets kunnen betekenen.

Meer informatie is te vinden op www.reactivated.nl of bel 06-49104827.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.