Jonger worden gaat niet… jonger voelen wel!

Welke gezondheidswensen u ook heeft, uw lichaam kan heel veel zelf herstellen. Een voorwaarde is wel dat u met name uw microcirculatie optimaliseert.

Jonger worden gaat niet… jonger voelen wel!

Heeft u chronische pijnklachten? Slaapt u slecht? Bent u (chronisch) moe? Genezen uw wonden en blessures onvoldoende? Wilt u als sporter beter presteren? Welke gezondheidswensen u ook heeft, uw lichaam kan heel veel zelf herstellen. Een voorwaarde is wel dat u met name uw microcirculatie optimaliseert. Bij Rianne Quik krijgt u de gelegenheid te ontdekken hoe u uw gezondheid kan optimaliseren in de thuissituatie. “Als verpleegkundige en in mijn directe omgeving zie ik wat een impact chronische klachten op mensen hebben”, aldus Rianne. De wetenschap o.a. geuit via het “International Microvascular net (www.imin-org.eu) toont aan, dat vele ziektebeelden ontstaan in de microcirculatie. Het voor het blote oog onzichtbare gebied van haarvaten is verantwoordelijk voor de cel verzorging.

Bij een optimale microcirculatie vindt overdracht van voeding en zuurstof naar alle cellen plaats. Zo ook de afvoer van afvalstoffen. De witte bloedlichaampjes doen ook in dat gebied hun werk. Helaas kunnen artsen uitgerekend in dat “microgebied” niets manipuleren. Bovendien zijn aldaar geen receptoren voor medicijnen. Gelukkig is er complementair aan de reguliere zorg een nieuwe therapie ontwikkeld. De therapie wordt door therapeuten en artsen ingezet, maar ook door consumenten preventief en bij reeds aanwezige klachten thuis toegepast. “Het is ook logisch, dat als je de oorzaak van een ziektebeeld of vitaliteitswens aanpakt, dat je het lichaam helpt zichzelf te helpen” aldus Rianne. Het medische systeem vergt wel wat uitleg en kan tot op gewenst niveau onderbouwd worden.

Rianne beseft dat het opbouwen van persoonlijke positieve ervaringen een eerste stap is. Zij biedt een ieder die gezondheid- en/of prestatiewensen heeft de gelegenheid kennis te maken met de therapie. 'Mensen mogen van mij een heldere uitleg en persoonlijke begeleiding verwachten. Ik sta bovendien niet alleen, ik heb een wereldwijd opererende organisatie, arts referenten en wetenschap achter me staan'. AxanovaDeze maand geeft Rianne geïnteresseerden een gratis informatie consult en een aantal therapiebehandelingen cadeau. “Dit vervult mijn passie om mensen duurzaam te helpen”.

Bel Rianne Quik • 06-45444040 (dagelijks na 20.00 uur en in het weekend), en grijp deze kans op een gratis consult en een aantal behandelingen.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.