Mckenzie therapie tegen rugpijn

Snel en doeltreffend je rugpijn de baas! Rug-, en nekpijn zijn veel voorkomende klachten.

Hoewel de klachten zeer divers en heftig kunnen zijn, hoeft de oorzaak van de klachten niet altijd ernstig te zijn. Andersom hoeft een medische diagnose vastgesteld door een specialist, niet te betekenen dat uw symptomen niet beïnvloedbaar zijn. In veel gevallen nemen de klachten vanzelf weer af en verdwijnen ook weer volledig. Wanneer dit echter niet het geval is kan interventie door de Mechanisch Consulent een oplossing bieden. Wat is de oorzaak van mijn pijnklachten ? Wat kan ik er zelf aan doen om mijn klachten te doen verminderen ? en hoe voorkom ik dat mijn klachten niet elke keer terugkomen? Drie belangrijke vragen die in het geval van rug-, en nekpijnklachten vaak onvoldoende beantwoord worden

Hoe werkt de Mechanisch Consulent?

Na het afnemen van een uitgebreide anamnese en het uitvoeren van een uitvoerig mechanisch onderzoek, is er in de meeste gevallen na het eerste consult al een duidelijke werkdiagnose vast te stellen. Deze werkdiagnose is belangrijk om vervolgens een cliënt specifiek behandelplan op te kunnen stellen. Inzicht verkrijgen in de oorzaak, motivatie van de cliënt en adviezen betreffende preventie zijn de belangrijkste pijlers binnen het M.D.T.- concept. Het zijn deze aspecten waarmee de Mechanische Diagnose en Therapie (McKenzie-concept), wereldwijd een van de meest effectieve behandelmethodes voor rug en nekklachten is gebleken.

Nieuwsgierig of de McKenzie-Methode iets voor u zou kunnen betekenen?

Bel gerust en maak een afspraak met Herald Beck, Mechanisch Consulent (Manueel / McKenzie). Volledige dan wel gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende ziektekosten verzekering.    

Locaties:
Beck Back, rugpijn management, Oude Parklaan 111, Castricum. (06-53791365)
info@beckback.nl
www.beckback.nl

Fysio Driehuis, Schaepmanlaan 10, Driehuis (0255-516367)
info@fysiodriehuis.nl
www.fysiodriehuis.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.