Maak je hoofd leeg op de golfbaan

Het is weer zover! De golfbaan Spaarnwoude is na de corona-sluiting weer geopend. Kom fijn je hoofd leegmaken en geniet van buiten sporten op de golfbaan.

Voor de gezondheid en de veiligheid van heel Nederland en speciaal voor alle golfers, gelden naast landelijke maatregelen, ook speciale Corona-maatregelen op Golfbaan Spaarnwoude.

De oefenfaciliteiten gaan beperkt open. Op de oefengreens geldt één persoon per cup, maar ook op de driving range is “social distance” heel belangrijk. Deze zijn ook zonder reservering (maar op gepaste afstand) toegankelijk.
Daarnaast kunt u bij het restaurant koffie, broodjes en snacks to go afhalen.

Starttijden & openingstijden

De belangrijkste is dat ALLE golfers verplicht een (online) starttijd boeken. Telefonisch is mogelijk maar dan kunt u slechts 24 uur van te voren reserveren. Inlopen of op de bonnefooi aanwaaien en vragen om de eerstvolgende starttijd is geen optie!
De komende twee weken kunt u 1 x 9 holes per dag reserveren. De reden is dat de toestroom op alle holes dan goed gereguleerd kan worden. Daarnaast kunnen op die manier ook zoveel mogelijk golfers terecht voor hun langverwachte golfronde. De driving range en put- en chip holes zijn ook zonder reservering (maar op gepaste afstand) toegankelijk. Het complex sluit om 20.00 uur.

(Specifieke informatie voor clubleden)
Gevolg van deze maatregel is dat er tot nader order geen vaste wekelijkse clubactiviteiten plaatsvinden. Voor de verschillende commissies is het natuurlijk jammer om na vele weken stilstaan nog niet gezamenlijk van start te kunnen op de gebruikelijke wijze. Maar zodra de regelgeving daar de ruimte voor geeft, zullen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Voor nu betekent het dat de vaste deelnemers aan uw commissie zelf vanuit huis hun starttijd online moeten boeken.

Overige regels

– Een starttijd boeken is verplicht.
– Inlopen of op de bonnefooi aanwaaien en vragen om de eerstvolgende starttijd is geen optie!
– Maximaal 15 minuten voor uw activiteit bent u welkom op Spaarnwoude.
– Aanmelden bij de receptie in de golfshop is verplicht.
– De 1,5 meter maatregel is overal op Spaarnwoude van toepassing, tenzij gespeeld wordt met iemand uit het eigen huishouden.
– Bij verkoudheidsverschijnselen, koorts en hoesten dient u thuis te blijven.
– Buggy’s zijn tot 18.00 uur beschikbaar mét materiaal om deze schoon te maken. Ook hier geldt weer, gezamenlijk gebruik mag, maar alleen door personen uit hetzelfde huishouden.
– Buggy’s zijn uitsluitend telefonisch te reserveren via de receptie (023-5385599)
– Op de oefengreens mag 1 persoon per cup.
– Op de driving range benadrukken wij dat u hier afstand dient te bewaren en de regels naleeft. Zo niet… zijn wij genoodzaakt deze te sluiten. 
– De diverse looprichtingen (één-richting) zijn aangegeven middels signing op de vloer om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Zo zijn er o.a. wachtlijnen aangegeven in shop en brasserie.
– De toiletten zijn afgesloten. U kunt wel gebruik maken van de toiletten in de kleedkamer, omdat daar de afstand beter bewaard kan worden, de douches etc. zijn wel afgesloten.
– Harken in de bunkers zijn verwijderd.
– Holecups zijn verhoogd, zodat de vlag NIET aangeraakt hoeft te worden.
– Ballenwassers zijn afgedekt.
– Prullenbakken staan open maar neem uw afval s.v.p. mee naar huis.

Blijf gezond en pas op elkaar!
www.golfbaanspaarnwoude.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.