Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) voor overgewicht.

Stap voor stap werken aan een voor jou passende gezonde leefstijl die je vol kunt houden. En geheel vergoed vanuit de basisverzekering!

Gecombineerde leefstijlinterventie pakt overgewicht efficiënt aan

Heb je zelf al meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar heb je moeite om dit vol te houden? Ben je klaar met de wereld van het diëten en alle bijkomstige jojo-effecten? Wil je, ook op de lange termijn, gezonde keuzes blijven maken en hier ondersteuning in krijgen? Dan is wellicht een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) iets voor jou! Een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is zorg voor mensen met overgewicht of obesitas en bestaat uit een programma dat zich richt op gedragsverandering. Het programma wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Het programma omvat:

- Een totale looptijd van 24 maanden.

- Een combinatie van groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken.

- Verschillende thema’s, zoals het aanleren van nieuwe, gezondere gewoontes, het doorbreken van ongezonde patronen, bewustwording over voeding, beweging, slaap en stress & ontspanning.

Voor wie?

Je komt voor deelname in aanmerking als je: 

- 18 jaar of ouder bent.

- Gemotiveerd bent om te werken aan leefstijl.

- Een BMI hebt van 25 of hoger èn een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, slaapapneu of artrose.

- Een BMI hebt van 30 of hoger.

- Een verwijzing hebt van de huisarts/specialist.

Dichtbij huis

Door het aanbieden van de GLI in de verschillende gemeenten biedt Groups for Balance de inwoners van Castricum, Uitgeest, Heiloo en Egmond de mogelijkheid om het hele traject dicht bij huis te volgen. Meer informatie of meteen een intake inplannen? Kijk op https://groupsforbalance.nl/life-style/gecombineerde-leefstijl-interventie of bel: 072 7210902.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.