Een hooroplossing op maat

Voor een passend gehoorapparaat, afgesteld naar uw wensen en behoeften bent u bij HoorCare aan het juiste adres.

Advies van onze HoorCare audiciens

In de winkels van HoorCare in Heemskerk en Santpoort-Noord beschikken we over een breed assortiment aan hoortoestellen van topmerken, we willen u als klant namelijk alleen de beste kwaliteit bieden. Aan de hand van de resultaten, die behaald zijn in de gehoortest, zal onze audicien u een passende hooroplossing aanbieden, met bijbehorende en vrijblijvende informatie. Wanneer u een passend gehoorapparaat heeft uitgekozen en deze geheel is afgesteld naar uw wensen en behoeften, dan start de proefperiode. U weet namelijk pas of het gehoorapparaat voor u werkt als u het uitprobeert.

Voor een hooroplossing op maat en het perfecte gehoorapparaat dat bij u past, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze audiciens bieden persoonlijke aandacht, de beste service en bovendien nazorg wanneer nodig.

Maak een afspraak.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.