De nieuwste ontwikkelingen op gebied van haartransplantaties

Door de jaren heen is onze wereld in een stroomversnelling geraakt.

Dit is aan tal van technologische ontwikkelingen te danken, waaronder veel nieuwe uitvindingen. Deze technologische ontwikkelingen zijn ook duidelijk in de wereld van haartransplantaties te vinden.

Wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn? De belangrijkste ontwikkelingen zijn niet alleen van toepassing op de techniek of de toegepaste methode. Hoe dat precies zit? Hieronder lees je meer over de nieuwste ontwikkelingen.

Stunten met prijzen

Meer en meer mannen + vrouwen kiezen voor een haartransplantatie. Voor een kliniek is dit uiteraard interessant; zij kunnen alsmaar meer en meer klanten aantrekken. Om meer en meer klanten te verkrijgen, stunten sommige klinieken met een haartransplantatie aanbieding.

Zo’n aanbieding is voor veel mensen interessant. De prijzen voor een haartransplantatie liggen normaal gesproken behoorlijk, waardoor zo’n aanbieding maar al te interessant is. Laat je echter niet alleen leiden door deze aanbieding; richt je echt op het totaalplaatje. 

FUE methode

Enige tijd geleden werd de FUE methode voor het eerst toegepast door een specialist. Veel klinieken en specialisten volgden al snel; dit is op dit moment gewoonweg de beste methode.

Voor deze methode is waar vakwerk vereist. Mede daarom is het advies om altijd voor een haartransplantatie Nederland te kiezen. Je kunt ook voor een buitenlandse kliniek kiezen, maar dan weet je niet 100% zeker of deze methode wel toegepast wordt. En of deze methode wel op de juiste manier toegepast wordt.

Bij deze methode worden haarzakjes één voor één uit de hoofdhuid gehaald. De haarzakjes worden vervolgens op een andere plek in de hoofdhuid ‘ingeplant’. Op die plek komen de haarzakjes tot groei, waarmee de groei van de natuurlijke haren ook gestimuleerd wordt. Zodra de natuurlijke haren tot groei komen, vallen de ingeplante haren vanzelf uit. Op die manier ontstaat er binnen een paar maanden een mooie en volle haardos. 

Kortere doorlooptijden

Door de jaren heen zijn haar klinieken zich flink uit gaan breiden. Daardoor heb je in ons land met steeds kortere doorlooptijden te maken. Wil je graag op korte termijn iets aan je kale hoofd, je haarlijn of je inhammen doen? Met dank aan deze kortere doorlooptijden is dit mogelijk.

Het advies is wel om heel kritisch naar de haarkliniek te kijken. Vraag een intakegesprek aan en bepaal of alles naar je wens is. Heb je een goed gevoel bij de specialist? Klinkt de voorgestelde methode goed? En vind je het prijskaartje interessant? Dan kan je een afspraak voor de behandeling inplannen. Mocht je gevoel niet perfect zijn, dan kan je beter naar een andere kliniek uitkijken.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.