Verstopte luchtwegen, hoesten, verkoudheid?

Neem nu uw maatregelen! De temperatuur zakt, en de “R” zit weer in de maand. Dit is het perfecte moment om naar 1 van onze zoutkamers in Zaandam of Heemstede.

Halotherapie in onze zoutkamers is een 100% natuurlijke behandelmethode om de weerstand te verhogen, zodat het lichaam zelf (preventief) de symptomen kan bestrijden.
Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om uw weerstand een stevig zetje te geven, zodat u meer kans maakt zonder klachten de winter door te komen.  

Halotherapie is ook uitermate geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

In Zaandam wordt binnenkort onze nieuwe vestiging geopend met een aparte kinderkamer waar ze tijdens het spelen ongestoord kunnen profiteren van de zuiverende en versterkende zoute lucht.

Ervaring van een cliënt bij Halo Clinic Nederland

Ontstekingen in de neus en benauwdheid belemmerden mij in mijn dagelijkse bezigheden en sportieve prestaties. Operaties aan mijn poliepen hielpen niet. Via een kennis ben ik in de zoutkamer van de  HaloClinic in Heemstede beland. Nu heb ik weer volop lucht en geen last van ontstekingen. Al ben ik 81 jaar oud, ik kan wel zeggen dat een fietstocht van meer dan 100 kilometer op de racefiets me goed afgaat.

Mensen met Hooikoorts, Astma, Eczeem, COPD of Psoriasis kunnen er ook terecht.
Ik ben heel blij met de HaloClinic te Heemstede en wil dat graag met iedereen delen!

- Cees Sloove, Zwanenburg woensdag 16 oktober 2019 -

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.