Wat is Halotherapie?

Wat is Halotherapie? Halotherapie (zouttherapie) maakt gebruik van een gepatenteerde techniek – een droge Saline Aerosol Diffuser – om het microklimaat van de zout grotten / zoutmijnen te creëren, hierdoor ontstaat een gecontroleerd therapeutisch microklimaat. De zoute- lucht afkomstig van een medisch apparaat, wordt verzadigd met een natuurlijke stof – een lage concentratie van de zeer fijn vermalen aerosol (Na-Cl), een droge zoutoplossing.

Mensen zitten in de zoutkamer en ademen het droge medicinale fijne zout stof in, dat onmiddellijk wordt vervoerd tot in de uiterste puntjes van de luchtwegen. Eenmaal ter plaatse lost het zout op en trekt het de kleine onzuiverheden aan die later worden opgehoest door de patiënt of die het lichaam tijdens metabolisch processen via de bloedbaan weer verlaten. Via de werkingsmechanisme is duidelijk en verklaarbaar ( hydratatie van een gedehydrateerde luchtwegen door Halotherapie). De zouttherapie behandeling richt zich op de kern van alle inflammatoire aandoeningen van de luchtwegen door het vernietigen van bacteriën,  en herstelt en versterkt de gezondheid  en het afweersysteem. www.haloclinic.nl    

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.