Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (29 stem, gemiddelde: 4,24 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Wil je het koudste programma…?

Dat een ijsbad magische gezondheidsvoordelen met zich meebrengt hebben we inmiddels vaker gehoord in gezondheidsland. Op uitnodiging onderga ik een ‘Whole Body Cryo sauna sessie’ in Heemstede.

Deze therapie is in 1978 in Japan ontstaan om reuma te behandelen

Het is een gezondheidsbehandeling waarbij het gehele lichaam korte tijd wordt blootgesteld aan extreme kou. Dit heeft vele positieve gezondheidseffecten, die in wetenschappelijke onderzoeken zijn aangetoond. Een Cryosessie versterkt het immuunsysteem en is effectief tegen pijn en veel andere klachten. Het voelt comfortabeler dan een ijsbad, omdat het ‘droge kou’ is. Een sessie duurt drie minuten en kan resultaat geven op de volgende gebieden: sport, beauty/wellness en gezondheid.

Lindsay heeft een paar programma’s waar ik uit kan kiezen:
Sport, versteviging, slapeloosheid, calorieën, pijn, vermoeide benen, anti-aging en anti-stress. Sport schijnt de meest extreme te zijn, dus die keuze is snel gemaakt. Met knalroze North Face slofjes, sokken en fleece handschoenen, stap ik de Cryocabine in. Deze wordt het eerst voorzien van warme, zachte lucht en daarna komt het ‘heftige’ gedeelte. Zodra het programma begint wordt er stikstof van -196 graden in de cabine gepompt. De extreme kou verdoofd, mijn onderste ledematen tintelen. Na anderhalve minuut wordt er gevraagd of er nog iets opgevoerd kan worden. Ja, dat durf ik wel aan, ik kom immers voor de complete ervaring!

Naderhand had ik de hele dag een fijn, ontspannen maar ook een prettig energiek gevoel. Kijk voor meer informatie op www.cryocenternederland.nl

Mail & win actie – Whole Body Cryo Sauna

Doe deze maand mee met de mail & winactie en maak kans op een 5-rittenkaart t.w.v. € 250,-!
Ga naar www.lijfengezondheid.nl/mailenwin en vul hier je gegevens in.

Deel dit bericht op

Lees ook

» Dansen voor je naar werk gaat
» Op je mooiste schoenen zonder pijn
» Win actie! 5x 2 kaarten voor Better Health Event!
» Ontdek NANO
» Ontzuur uw lichaam
Redactie

03-10-2017 om 16:00

Tags: ,


Reageren op dit artikel