Supplementen houden ons vitaal

Wij zien dat hoogwaardige supplementen mensen langer vitaal kunnen houden “Nederlanders worden steeds ouder. Dus is het belangrijker om langer vitaal te blijven, iedereen wil immers volop genieten van die extra jaren.

Daarom gebruiken steeds meer 50-plussers voedingssupplementen om hun gezondheid te ondersteunen. Wij zien daarbij de laatste jaren vooral een verschuiving naar hoogwaardige supplementen.” Aan het woord is Category Manager Tim Wolters van de Vitaminstore. Hij ziet dat 50-plussers steeds meer kiezen voor hoogwaardige en innovatieve voedingssupplementen die zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. “Deze grote groep Nederlanders is bewuster met de gezondheid bezig. Men beseft dat men langer leeft en dus iets extra’s moet doen om langer vitaal te blijven.”

Vloeibare groenlipmossel

Volgens Tim Wolters houdt de Vitaminstore meer en meer rekening met de toenemende vraag naar hoogwaardige voedingssupplementen. Als voorbeelden noemt hij Synofit Premium en SynoCare Cardio. “Dit zijn bij uitstek formules die helpen om de vitaliteit te verbeteren. Synofit Premium is dé vloeibare groenlipmosselformule van Nederland. De Omega-3 vetzuren in dit Nieuw-Zeelandse schelpdier helpen samen met bio-curcumine en zwarte bes-blad om de gewrichten soepel te houden.” Innovatief SynoCare Cardio is nieuw in het assortiment van de Vitaminstore. “Hier verwachten we erg veel van. Dit supplement voor hart en bloedvaten bevat Monacoline K uit Rode gist rijst. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacoline K per dag en het behouden van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen,” zegt Tim Wolters. “De Omega-3 vetzuren EPA en DHA hebben een positieve bijdrage aan een normale werking van het hart. En de vitamine C is van belang voor de bloedvaten en is gunstig voor soepele aderen.” Deze cardioformule bevat verder o.a. Lycopeen, co-enzym Q10 en het zeer innovatieve kruidenextract Berberine.

”Kom gerust eens bij de Vitaminstore langs voor een gericht vitaliteitsadvies,” nodigt Tim Wolters uit. www.vitaminstore.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.