Snel warm in bed en snel transpireren?

Koudschuim matrassen zijn voor iedereen geschikt. Slapen met optimale ventilatie en uitstekende ondersteuning.

Een koudschuim matras is veerkrachtig en soepel. Doordat een koudschuim matras zo veerkrachtig is, biedt deze goede ondersteuning en heerlijk lig- en slaapcomfort.

Ook laat een koudschuim matras goed- lucht en vocht door, is het temperatuur neutraal en blijft het matras fris en droog. Koudschuim is van nature antiallergisch (dus zonder chemische toevoeging). Wij leveren onze koudschuim matrassen standaard in vier verschillende hardheden.

Optimale ventilatie en ondersteuning

  • Medisch gecertificeerd en antiallergisch
  • Leverbaar is vier hardheden
  • 45 nachten gratis proefslapen 
  • Tot vijf jaar volledige garantie + afbouwend naar 10 jaar
  • 'Niet goed, geld terug'

Veilige, gecertificeerde koudschuimmatras kopen

Onze koudschuim matrassen zijn uitgebreid gecertificeerd en volledig vrij van metaal en schadelijke stoffen. Alle koudschuim matrassen zijn anti allergisch en verkrijgbaar in alle maten en 4 hardheden. De luxe afrits- en wasbare matrastijken die om de koudschuim matrassen heen zitten zijn van 100% natuurlijke materialen en extra gewatteerd om zodoende een goede ventilatie en vochtopname te waarborgen. 

Medisch gecertificeerde kwaliteit

Royal Health Foam koudschuim matrassen zijn gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen van ziekenhuizen. De ventilerende Royal Health Foam koudschuim matrassen bieden oplossingen voor lichamelijke klachten en slaapproblemen en worden al jaren gebruikt door gerenommeerde Nederlandse ziekenhuizen.

Voor écht lekker slapen

Royal Health Foam biedt oplossingen voor jong en oud en maakt koudschuimmatrassen die goed ventileren, koel slapen, lichamelijke klachten verlichten en veilig zijn voor kinderen. Royal Health Foam kiest voor duurzame koudschuim matrassen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.

Eerlijke prijs

Royal Health Foam produceert haar eigen koudschuimmatrassen en levert direct van fabriek aan de consument. Royal Health Foam werkt niet met dure winkels zodat de prijs voor comfortabel slapen op een duurzaam kwaliteitsmatras betaalbaar blijft.

Gratis 45 dagen proefslapen

Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% geld terug garantie.

Gratis bezorging in Benelux

Royal Health Foam bezorgt alle matrassen gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.

Eigen fabrieksshowroom

Royal Health Foam heeft een eigen fabrieksshowroom waar alle matrassen kunnen worden vergeleken en gevoeld. In de showroom helpt Royal Health Foam haar klanten bij het kiezen van de best mogelijke matras en geven professionele medewerkers eerlijk advies.

Bewezen innovatie

Royal Health Foam is de bedenker en maker van bewezen innovaties op slaapgebied. Royal Health Foam werkt steeds aan nog betere oplossingen voor écht lekker slapen en werkt samen met bekwame partners zoals o.a. TU Delft en Philips.

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf.

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.