Reinig jezelf met Brandnetelthee

Brandnetel heeft een reinigende werking op het gestel van de mens. Een voorjaarskuur van brandnetels spoort aan tot betere prestatie en wakkert het vuur in je aan.

Brandnetel is een opbouwend en ondersteunend kruid, dit komt door het hoge gehalte aan vitaminen en mineralen. De verse brandnetels kun je plukken vanaf begin maart, de eerste verse topjes die de grond uitschieten zitten boordevol reinigende bestanddelen en opbouwende stofjes.

Reinig met brandnetelthee

Neem ca 5 tot 10 verse brandneteltopjes giet hier heet water over en laat dit 10 minuten trekken en klaar is de brandnetelthee. Nettle Powershoot Pluk een hand vol met jonge brandneteltoppen waarna je deze direct vers gaat  verwerken. Doe deze samen met 300 ml zuiver water en een halve appel in de blender.  Drink deze Nettle Powershoot het liefst op nuchtere maag en tussen de maaltijden. Drink langzaam, zodat de zeer fijne deeltjes de gelegenheid krijgen om direct de slijmvliezen binnen te dringen en door het bloed opgenomen te worden. Proost! Met dit super gezonde drankje… www.heksenkruid.info    

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.