Raadpleeg een huidcoach!

Raadpleeg een huidcoach! Zichtbare en voelbare huidverbetering? De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, heeft als belangrijke functie om het lichaam te beschermen tegen externe invloeden. Hiervoor is zij bedekt met een speciaal laagje dat een beschermende barrière vormt.

Het huideigen vet dat door de talgklieren wordt afgescheiden, houdt de huid soepel en elastisch. De huid vormt onder invloed van de UV-stralen van de zon de voor ons lichaam zo belangrijke vitamine D. De huid regelt tevens het vochtgehalte in het lichaam en speelt ook een belangrijke rol bij de temperatuurregeling van ons lichaam, door te zweten als je te warm bent. Wanneer je lichaam te koud is, zet de huid de donshaartjes overeind, waardoor een laagje omgevingslucht wordt gevangen door deze haartjes en op die manier isolatie biedt voor het koude lichaam. Logisch dat een orgaan dat zoveel belangrijke functies vervult, goed moet worden verzorgd! Van verzorgen naar intensief verbeteren Maar wist je dat je de huid naast goed verzorgen ook op diverse fronten effectief kunt verbeteren? Veel mensen hebben huidproblemen zoals rimpels, acne, rosacea, littekens of een verslapte huid. Ze weten eigenlijk niet goed hoe zij hun huid op de juiste wijze kunnen verzorgen, behandelen en verbeteren. Dat komt mede omdat ze hun eigen huidtype niet weten. Meten is weten! Meten is weten en een professionele huidcoach kan je hierin ondersteunen en begeleiden. Het vooraf zorgvuldig meten van de huid en het in kaart brengen van een aantal belangrijke parameters is namelijk een belangrijke stap voor effectieve huidverbetering. Een professionele huidcoach doet deze meting met behulp van een speciaal apparaat. Deze door NASA gebruikte en mede-ontwikkelde meetapparatuur laat zien welke vocht- en vetwaardes de huid op dat moment heeft. Door het vocht- en vetgehalte aan het huidoppervlak te meten, kan gesignaleerd worden of de belangrijke natuurlijke hoornlaag van de huid wel voldoende intact is. Vervolgens worden ook de pH-waarde (oftewel de zuurgraad) en hoe het gesteld is met de vorming van pigment (melanine) en irritaties in de huid vastgelegd middels huidmetingen. Huidverbetering is maatwerk Een huidcoach zorgt ervoor dat op basis van deze metingen alles uit de huid wordt gehaald wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd door middel van een maat samengestelde behandeling bij de huidcoach, in combinatie met de juiste huidverbeterende producten voor thuisgebruik. Dit unieke systeem voor huidverbetering via een professionele huidcoach heeft als voornaamste doel om een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen te realiseren! Meer informatie via: www.huidcoach.nl  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.