Carolien Roodvoets

Carolien Roodvoets

place Rijkmanstraat 46
place 7411 GC  Deventer
Profielfoto van Carolien Roodvoets

Get in touch!

Beroep: Gezins- en relatietherapeute, seksuologe en individueel psychotherapeute


Carolien Roodvoets is gezins- en relatietherapeute, seksuologe en individueel psychotherapeute. Daarnaast geeft ze trainingen en lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Ze werkt als vrijgevestigde therapeut in Deventer en is auteur van zes vakgerelateerde boeken. Meer informatie op haar website: http://www.carolienroodvoets.nl

Geschreven door Carolien Roodvoets:

Psyche

Klaar voor de liefde

Klaar voor de liefde ‘Het leven is zo hard als beton,’ zei hij, ‘het kan ineens breken en soms vallen er zomaar stukken af.’ In korte tijd verloor hij zijn vrouw door een scheiding; door jarenlange stress op het werk moest hij een deel van zijn gezondheid inleveren, waardoor hij in de WAO terechtkwam; vervolgens kwam hij daardoor financieel krapper te zitten dan ooit en tot overmaat van ramp kreeg zijn zoon een ongeluk waarbij hij blijvend ernstig letsel opliep.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.