Aniek Schrijver

Yogi Tree

place Oude Parklaan 106
place 1901 ZZ  Bakkum
Profielfoto van Aniek Schrijver

Get in touch!

De docent

Ik ben Aniek Schrijver (46 jaar) en woon met mijn man en zoon in Castricum. Ik ben in aanraking gekomen met Yoga toen ik als student in Amsterdam woonde. Na elke yogales voelde ik me energiek en ontspannen. De yoga kwam later weer in mijn leven toen ik in Castricum ging wonen. Naast mijn hectische baan in het onderwijs in combinatie met mijn gezin, waar ik ook veel uren in de auto doorbracht kreeg ik weer behoefte om yoga te doen. De combinatie van de dynamische vorm van Yoga (Hatha en Vinyasa) en de Yin Yoga brachten mij meer energie, ontspanning en rust. Nadat de yoga weer in mijn leven kwam voelde ik me meer in balans en kon ik beter met stress omgaan en kon de signalen van mijn lijf beter aanvoelen.

Doordat yoga voor mij zoveel mentaal en fysiek doet, wil ik dit doorgeven aan anderen door het geven van yogales. Ik hoop dat ik je enthousiast kan maken voor yoga en wat het voor je kan betekenen.

Naast yogadocent werk ik als ambulante begeleider in het basisonderwijs. Ik ben werkzaam voor het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs in Alkmaar en omstreken. Geef voornamelijk trainingen aan leerlingen t.a.v. executieve functies, psycho-educatie, SOVA trainingen, kinderyogalessen op de basisschool, voorbereiding op de brugklas en de Focus Kids Training (yoga en mindfulness). Daarnaast begeleid ik de leerkrachten in de groep. Ook heb ik een aantal jaar als leerkracht gewerkt op de basisschool.

Opleidingen

Ervaringen

Geschreven door Aniek Schrijver:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.