Ontzuur uw lichaam

Wilt u meer energie ervaren en actief ontzuren? Ga dan aan de slag met de 21-daagse Alka® Zuur-base Kuur. Mensen die de zuur-base kuur ondergaan, ervaren een verhoogde vitaliteit en verbeterde fysieke conditie.

Met de unieke Alka® Zuur-base Kuur gaat u in 21 dagen uw lichaam intensief ontzuren. Door het volgen van het heldere ontzuringsschema gaat u het lichaam ontdoen van zure afvalstoffen. Het gebruik van de Alka® producten in de kuur is op elkaar afgestemd. De kuur wordt geleidelijk opgebouwd en kan op ieder moment worden begonnen. U kunt tijdens de kuur licht tot normaal blijven eten. De Alka® Zuur-base Kuur is de eerste complete zuur-base kuur die het lichaam actief ontzuurt. Hoe meer zure afvalstoffen u uit het lichaam kunt afvoeren des te beter uw stofwisseling gaat verlopen. Met een handig stapsgewijs 21-dagen schema dat de Alka® Zuur-Base kuur biedt kunt u gemakkelijk en snel uw lichaam ontdoen van zure afvalstoffen. Per dag wordt u duidelijk begeleid welke producten en welke hoeveelheid hiervan u die dag dient gebruiken. Voel u snel weer fitter en gezonder in 21 dagen! Wat vindt u allemaal in de Alka® Zuur-base Kuur? 2 x Alka® Thee (25 filters van 2 gram) 1 x Alka® Druppels (37ml) 1 x Alka® Tabs Original (90 tabletten) 1 x Alka® Greens (5 sticks van 10 gram) 1 x Alka® Bad (5 zakjes van 55 gram) 21 daagse kuurschema.


Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.