Carlos Lens en Lijf & gezondheid

De intensieve total body work-out met Carlos Lens waarbij vooral het eigen lichaam wordt ingezet.

Het zal twee maanden geleden zijn dat mijn zoon en ik een afspraak hadden met Carlos Lens in Amsterdam om te praten over een samenwerking. De opzet was dat Carlos Lens zijn kennis en ervaring zou delen met de lezers van de kranten die wij publiceren en de bezoekers van de site www.lijfengezondheid.nl. Carlos en zijn manager zijn, net zoals wij als uitgever, van mening dat goede informatie over gezondheid met zoveel mogelijk mensen gedeeld moet worden. Geen commerciële verhalen, maar belangeloos de lezers goed informeren en dat is wat hij nu maandelijks gaat doen voor Lijf & gezondheid.

Waarom Carlos Lens en Lijf & gezondheid?

De specialisatie van Carlos is fitness en hij heeft met succes een eigen stijl en visie ontwikkeld. Met zijn succesvolle trainingssysteem By Carlos traint hij al jaren bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Anouk en Bridget Maasland. Hier kunnen we sinds kort de nieuwste fitnesshype Intensity Workout by Carlos Lens aan toevoegen. De naam zegt het al; het is een intensieve total body workout waarbij vooral het eigen lichaam wordt ingezet. Het is bedoeld voor de sporter die tot het uiterste willen gaan. Vanuit Florida bracht hij bovendien de fitnessrage Thai Bo met zich mee en introduceerde dat in Nederland. Daarnaast was Carlos ook te zien op tv bij onder andere Big Diet en De Gouden Kooi. Zijn video is de best verkochte van Nederland.

Frits Raadsheer

www.christianlooman.nl

www.carloslens.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.