De partner die volgens jouw sterrenbeeld het beste bij je past

De astrologie kent vier verschillende elementen: Aarde, Vuur, Lucht en Water. Die staan voor vier verschillende temperamenten of persoonlijkheden.

De astrologie gaat ervan uit dat een sterrenbeeld met hetzelfde element als het jouwe het best bij jou past. Als je dus een Maagd (aardeteken) bent, passen andere aardetekens zoals Steenbok en Stier goed bij je. Dit geldt ook voor de drie watertekens: Vissen passen bij Schorpioen en Kreeft en de luchttekens Tweelingen passen bij Waterman en Weegschaal. Ben je Ram – dat is een vuurteken - dan passen Boogschutter en Leeuw bij je.

Tegenovergesteld en de twee Sterrenbeelden aan weerszijden voor een langdurige relatie

Astrologen bestuderen al eeuwen de stand van de zon en de andere planeten die een verbazingwekkend nauwkeurig beeld kan geven van iemands persoonlijkheid. Gebleken is dat relaties met een sterrenbeeld tegenovergesteld of aan weerszijden van het jouwe stabieler, interessanter en vooral langdurig zijn. Als je bijvoorbeeld Vissen bent, vorm je met een partner met het sterrenbeeld Ram, Waterman of Weegschaal een uitstekende match.

Wat voor Sterrenbeeld hebben de mensen die je kent

Wist jij dat wij ons voelen aangetrokken tot dezelfde type sterrenbeelden en persoonlijkheden? Kijk eens naar je relaties uit het verleden en naar de relaties uit het heden. Je zult tot de conclusie komen dat veel mensen die in je leven een rol spelen of speelden in dezelfde weken van het jaar geboren zijn.

Horoscoop onthult alles over je relatie

Geboortehoroscopen kunnen onfeilbaar de fijnere details over een karakter vertellen. Een combinatiehoroscoop of relatiehoroscoop van twee verschillende horoscopen is via een ingewikkelde weg zo te maken dat er een nieuwe horoscoop voor een relatie uit ontstaat. Het is als een nauwkeurig berekende foto van alle planeten aan de hemel op het moment van geboorte. Van beide partners ontstaat als het ware een nieuwe horoscoop. Zwakke en sterke punten van beide partners worden vergeleken. Niets blijft verborgen in zo’n zorgvuldig berekende relatiehoroscoop.

Sterrenbeelden die elkaar seksueel aantrekken

Tegenpolen trekken elkaar seksueel sterk aan. Sterrenbeelden die tegenover elkaar staan hebben een intense seksuele klik en een relatie die voor anderen vaak niet te begrijpen is. Steenbok en Kreeft verlangen op seksueel gebied enorm naar elkaar maar op andere gebieden moeten ze zich steeds aan elkaar aanpassen. De seks is dan geweldig maar alledaagse dingen zorgen voor spanningen. Bij Ram en Weegschaal spatten de vonken ervan af omdat in zo’n relatie seks geen grote rol speelt. Weegschaal heeft moeite de energieke Ram bij te houden waardoor Ram zich gaat vervelen. Maagd en Vissen worden seksueel als een magneet naar elkaar toegetrokken. Zij zijn in staat tot het vormen van een intense seksuele relatie maar intense ruzies horen er helaas ook bij.

Mediumchat

Ben je nieuwsgierig of je partner en jij bij elkaar passen of ben je benieuwd welk sterrenbeeld het ware voor jou is? Op onze website Mediumchat.nl kun je alles lezen over sterrenbeelden maar Mediumchat heeft nog veel meer voor je. Gratis mag je één van onze consulenten raadplegen. Onze mediums, helderzienden, paragnosten en kaartleggers helpen jou met het vinden van antwoorden en inzichten. Ze houden van mensen en vinden geen enkele vraag vreemd. Start gerust een gratis chat, je zit nergens aan vast en je blijft anoniem. Ervaar hoe het voelt om met respect behandeld te worden.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.