Censuur

Wat u niet mag weten over uw gezondheid In het boek Censuur – Wat u niet mag weten over uw gezondheid beschrijft Dr. Gábor Lenkei hoe hij de reguliere gezondheidszorg heeft verlaten na zijn teleurstelling over de daarin behaalde resultaten en hoe hij zich is gaan richten op alternatieve methoden, die vaak goede resultaten geven.

Via uitgebreide studie van deze resultaten stelde hij vast dat de meeste alledaagse ziekten waaraan de mensheid lijdt worden veroorzaakt door een gebrek aan levensbelangrijke voedingsstoffen, zoals vitamine, mineralen en spoorelementen. Er is meer dan voldoende wetenschappelijk bewijs, die overigens zeker ook bekend is bij de reguliere geneeskunde, dat deze theorie van gebreksziekten ondersteunt. Daarentegen is de reguliere gezondheidszorg vrijwel volledig gebaseerd op het verhelpen en onderdrukken van symptomen met name door middel van medicatie. Het onderwerp voeding wordt in de medische opleiding vrijwel volledig genegeerd. Tekorten als oorzaak van ziekte wordt daarbij niet in overweging genomen. Zij concentreren zich vooral op de behandeling met geneesmiddelen die vaak gevaarlijke bijwerkingen hebben. ADHD is zo’n voorbeeld, ook wel een welvaartsziekte genoemd omdat steeds meer bewijzen naar boven komen dat het vaak ontstaat door een verkeerde levensstijl zoals onder andere het consumeren van teveel ongezonde suikers. Volgens dr. Lenkei vormen Micronutriënten (Vitaminen, mineralen en sporenelementen) een grote bedreiging voor het farmaceutisch kartel. Ze beschermen onze gezondheid en voorkomen en genezen ziekten. Als dat wijd en zijd bekend wordt, zal het medicijngebruik sterk dalen en daar zal niet iedereen blij mee zijn. Misschien zal er eindelijk een kentering komen in onze gedachtengang dat een pilletje alles oplost, door meer gebruik te maken van de wetenschappelijke maar ook in de praktijk bewezen waarheid. Het menselijk lichaam kan zichzelf bouwen, onderhouden, repareren en vernieuwen.  Het lichaam genereert ook zijn eigen energie. Hiertoe heeft het lichaam bouwstoffen, energiebronnen en regulerende stoffen of micronutriënten nodig. Vitaminen en mineralen spelen een belangrijke rol bij het afstemmen van de honderden complexe chemische processen in ons lichaam en als ze ontbreken kan dit tot ernstige verstoringen leiden. Het menselijk lichaam kan zich op twee manieren verhongeren: • kwantitatieve verhongering door een ontoereikende hoeveelheid voedingsstoffen • kwalitatieve verhongering door onvoldoende vitaminen en mineralen. De meeste mensen lijden tegenwoordig aan een ernstige vorm van kwalitatieve verhongering! Dit komt door een dalende voedingswaarde en een sterk afgenomen aanwezigheid van micronutriënten in onze voeding. Maar ook zorgen de veel te lage ADH-waarden (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden) voor een onderdrukking van het vitamine- en mineralen gebruik. De conclusie kan in ieder geval getrokken worden dat wij extra micronutriënten hard nodig hebben om ons lichaam gezond te maken en te houden. www.drlenkei.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.