Bedrukte bidons zijn bruikbare en effectieve relatiegeschenken

Het is weer de laatste maand van het jaar. In deze tijd van het jaar bedanken veel bedrijven hun klanten en samenwerkingspartners met een relatiegeschenk.

Een relatiegeschenk geven we niet zonder reden. Nee, ze hebben altijd een doel. Indien u ondernemer bent, wat zou u dan willen geven als eindejaarsgeschenk aan uw klanten? Heeft u er al aan gedacht om te kiezen voor een sportief geschenk dat altijd handig is, een artikel dat duurzaam en ook bruikbaar is. Bedruktebidonskopen.nl heeft het antwoord voor u en dat is: een bedrukte bidon of een drinkfles. Handig voor bij het sporten en onderweg Waarom zijn bidons zo bruikbaar? Je neemt ze namelijk gemakkelijk mee naar het werk en de sportschool. Het is ook handig om een bidon bij u te hebben als u onderweg bent. Met een bedrukte bidon maken uw relaties of werknemers naamsbekendheid voor u in de sportschool, op school, op het werk of waar dan ook. En tegelijkertijd is het handige drinkfles. De bidons zijn duurzaam en vrij van BPA. U kunt een bidon gerust regelmatig reinigen, want daar zijn ze tegen bestand. Een groot voordeel ten opzichte van plastic petflessen is dat sportbidons en onze andere drinkflessen veel langer meegaan. Breed assortiment Met een bidon maakt u ongetwijfeld een goede indruk op uw relaties. In onze webshop ziet u enorm veel soorten bidons. Wij hebben bidons voor het sporten, allerlei soorten drinkflessen, heupflessen en thermosbekers. Bijna elk product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook hebben wij flessen met bijzondere sluitingen en doppen. Of wat dacht u van een opvouwbare drinkfles, een fles met fruitinfuser of een geïsoleerde reisbeker? Bij elke fles staat de juiste drukmethode al vermeld. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Een unieke logo tool Als geen ander snappen we dat u graag een voorbeeld wilt zien van hoe de bidon er uit komt te zien. Dat kan met de unieke logo tool. Met deze tool is het mogelijk om direct online een proefdruk te bekijken. U hoeft dan niet meer te wachten op een proefdruk per mail. In de logo tool ziet u de plek waar het logo gedrukt zal worden. Het is ook mogelijk om uw logo op een andere plaats te laten drukken. Hier krijgt u dan ook een proefdruk van. Uiteraard kunt u alle artikelen uit ons assortiment ook onbedrukt bestellen. Een bestelling doorgeven kan overal, waar u ook bent. De tool werkt namelijk via computer, tablet en smartphone. Binnen enkele werkdagen zullen de bedrukte bidons bij u worden afgeleverd, zodat het uitdelen kan beginnen!

Steeds vaker kiezen ondernemers voor duurzame relatiegeschenken. Deze worden ook gewaardeerd. U kiest voor een product dat op milieuvriendelijke wijze is geproduceerd of een lange levensduur heeft. Mensen waarderen dat, want uw bedrijf laat zien dat het maatschappelijk betrokken en verantwoord bezig is. Omdat een bidon lang meegaat heeft u automatisch een langdurig bereik met uw logo, tekst of slogan. Dat is een fijne gedachte toch?

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.