5 voordelen van een Profhilo behandeling

De huid word slapper wanneer je ouder wordt. En hoewel dit een natuurlijk proces is, kan het zijn dat je hier niet blij van wordt.

Een Profhilo behandeling is een van de oplossingen tegen een verouderende huid. Maar wat is dit precies voor behandeling en waarom zou je hiervoor kiezen? Hier lees je 5 voordelen van een Profhilo behandeling.

Wat is een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling is een behandeling die huidveroudering en verslapping gericht tegengaat. De huid maakt collageen en elastine aan, waardoor het verouderingsproces kan worden teruggedraaid of afgeremd. Vaak zijn ongeveer 10 injecties voldoende om het proces in gang te zetten. Na een half jaar tot een jaar moet dit proces herhaald worden om zo het resultaat bij te houden. Onderstaand lees je de 5 voordelen van een Profhilo behandeling.

1: Geleidelijk resultaat

Een belangrijk voordeel van een Profhilo behandeling is dat het resultaat geleidelijk komt. De aanmaak van elastine en collageen komt langzaam op gang. Dit heeft als gevolg dat het niet binnen een dag zichtbaar is, waardoor je er ineens anders uitziet.

2: Natuurlijk resultaat

Het tweede voordeel is dat je profiteert van een natuurlijk resultaat, omdat het zo geleidelijk gaat. Je lichaam gaat daarnaast zelf aan de slag met de verbetering van de huid. De injecties geven de huid als het ware een extra steuntje in de rug om de aanmaak van de belangrijkste lichaamseigen stoffen te stimuleren.

3: Geen extra volume

Fillers zijn een bekende methode om de vorming van rimpels tegen te gaan. Door rimpels op te vullen krijg je een strak gezicht, maar vaak creëer je hiermee ook extra volume in het gezicht. Dit is niet het geval met de Profhilo behandeling, terwijl je wel dezelfde problemen aanpakt. Het verschil is dat de huid zich door deze behandeling van binnenuit gaat herstellen.

4: Geen bijwerkingen

De kans op bijwerkingen van een Profhilo behandeling zijn zeer klein. Dit is bij een facelift of een andere zware ingreep wel het geval. Je kunt dan te maken krijgen met complicaties of zwellingen. Dit is bij Profhilo niet het geval. Op de website van Betan Clinics, specialist op dit gebied, lees je meer over Profhilo.

5: Geen zware ingreep

Een vijfde voordeel van een Profhilo behandeling is dat je kiest voor een therapie voor de huid waarmee je de lichaamseigen stoffen stimuleert. Je krijgt wel injecties, maar het is geen zware ingreep waarbij er een mes of andere zaken aan te pas komen. Profhilo is een zeer natuurlijke en geleidelijke behandeling die jouw huid de nieuwe boost geeft die het nodig heeft. Je gaat daarna weer met een jong en fris gezicht door het leven, zonder dat het mensen gelijk opvalt dat je een behandeling bent ondergaan.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.