Sneller herstellen na inspanning?

Sneller herstellen na  inspanning of een blessure en het verouderingsproces vertragen. Blauwgroene microalgen bevatten proteïnen, essentiële vetzuren, chlorofyl en betacaroteen.

Proteïnen zijn belangrijk voor het uithoudingsvermogen en sneller fysiek herstel.  Groene thee en bosbessen bevatten antioxidanten; stoffen die vrije radicalen tegengaan. Van bosbessen is bekend dat ze een positieve werking hebben op de hersenen en hart en bloedvaten. Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten en een goed functionerend immuunsysteem. De Vitamine D3 in FTN komt uit algen en is geschikt voor veganisten. Aminozuren zijn de bouwstenen van proteïnen en spierweefsel. Alle processen, die te maken hebben met energie, herstel, spier- en krachttoename en vetverlies, humeur en hersenfunctie zijn nauw verbonden met aminozuren.

Sneller herstellen

Dat kan met FTN, een nieuwe gezondheidsdrank. FTN kent een gepatenteerde samenstelling die uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De basis van de drank wordt gevormd door NT-020, een combinatie van groenblauwe micro-algen, groene thee, bosbessen, vitamine D en aminozuren. Meer info is te vinden op www.ftnbelieve.nl. FTN is te koop bij de G&W natuurwinkels.  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.