5 tips van celebrities voor een stralende huid

Wiljij ook graag een perzikzachte, stralende huid? Je huid is natuurlijk één van je belangrijkste en ook nog grootste lichaamsorganen.

De
belangrijkste functie is het afvoeren van afvalstoffen, maar je huid
vormt ook een belangrijk onderdeel van je uiterlijk.En wil je elke dag een prachtige stralende, gezonde teint, dan moet je de huid natuurlijk op de juiste wijze verzorgen. We denken vaak dat de juiste crèmes, oliën en peelings voldoende zijn. Natuurlijk voeden die je huid, maar er zijn veel meer dingen om die pure, gezonde glanzende look op je gezicht te toveren. We geven je 5 beauty tips van celebrities voor een stralende look.

 

Moisturizing is key

Vocht is de beste manier om je huid gezond en glanzend te houden. Vaak zitten we de hele dag in te droge ruimtes en dat is niet goed voor je huid. Voldoende vocht is essentieel, anders droogt de huid uit en krijg je sneller rimpels. Moisturizing gaat veroudering tegen. En natuurlijk doe je dit niet alleen maar met een moisturizer, maar ook met 1,5 tot 2 liter gefilterd water per dag (liefst met wat vers citroensap erin).

Diepe reiniging

Je reinigt je lichaam elke dag onder de douche of in bad en dat is ook belangrijk voor je gezicht. De luchtverontreiniging neemt steeds verder toe en dus is een diepe dagelijkse reiniging essentieel. Kies voor een natuurlijke abrikozenpittenscrub voor een perzikzacht huidje. Voeg dagelijks een druppel scrub toe aan je reinigingslotion. En koop bij voorkeur ook natuurlijke producten zonder chemicaliën.

Borstel je huid

Koop een speciale gezichtsborstel of apparaat en borstel elke ochtend je gezicht. Dit bevordert de bloedcirculatie en voert dode huidcellen en talg af. Zo is je huid goed open en heb je een frisse look. Ook wordt je dagcrème beter opgenomen, waardoor deze meer effect heeft. En bezuinig niet op de crème die je dagelijks gebruikt. Kies hier voor de beste kwaliteit zoals de verzorging van La Prairie.

Leefstijl en fruitmasker

Naast voldoende water is ook een gezond leefpatroon met een dagelijkse work out en vooral groente en fruit belangrijk voor een healthy glow. Gwynneth Paltrow neemt dagelijks een fruit-silicylzuurmasker. Daarna masseert ze de huid met een serum om afvalstoffen af te voeren. Voor een fenomenale glow gebruik je een liquid glow in de vorm van olie met anti-oxidanten die een zichtbaar glinsterend effect achterlaat. Plaats daar een dagcrème overheen met 48-uurs hydratatie. Zo heb je een stralende ultra glowy huid.

IJskoud water

Misschien een wat onaangename ervaring in de vroege ochtend, maar ijskoud water is een perfecte manier om je bloedsomloop te simuleren en je poriën te openen. Een soort van mini sauna voor je gezicht. Geef je gezicht erna een warm stoombad en breng daarna je verzorgingsproducten aan. Kate Hudson zweert bij deze methode en doet dit elke ochtend.

Je mood...

Verschillende celebrities noemen hun humeur ook als invloedsfactor voor hun uiterlijk. Wanneer ze goed in hun vel zitten en plezier hebben, dan zien ze er beter uit. En het is natuurlijk logisch dat wanneer je je lekker voelt, je ook mooier bent. Kies dus voor werk, partner, vrienden en activiteiten waar je blij van wordt. Dan activeer je ook die innerlijke glow.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.