Zijn lectines gevaarlijk? De Plantparadox onder de loep!

De laatste jaren zijn steeds meer mensen bang geworden voor lectines in onze voeding. Sommigen zijn zeer fanatiek en doen er alles aan om ze te vermijden.

Hoewel het bestaan van lectines al lange tijd bekend is onder deskundigen, raakt de term nu steeds meer ingeburgerd bij liefhebbers van een optimale gezondheid. Dit is vooral aangezwengeld door de Amerikaanse arts Gundry, die het boek The Plant Paradox schreef. Volgens dit boek kan vrijwel elke klacht spontaan verdwijnen, mits je bereid bent om je dieet naar zijn inzichten aan te passen. Het vermijden van lectines is hierbij het speerpunt.

Wat zijn lectines? Zijn ze echt zo schadelijk voor onze gezondheid?


Juglen Zwaan heeft een informatief filmpje gemaakt. In deze video legt hij uit wat lectines zijn, wat de inhoud is van het boek 'De Plantparadox' en geeft hij zijn visie hierop.

Als je vermoedt dat je te kampen hebt met een gevoeligheid voor lectines, kan het Plant Paradox Programma mogelijk van waarde zijn. Speciaal voor deze groep hebben we dit boek opgenomen in het assortiment van A Healthy Life. Het boek is overal uitverkocht, maar de uitgever heeft ons beloofd spoedig de nieuwste druk toe te sturen. Het boek is te bestellen in de webshop.

www.ahealthylife.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.