Zeg vaarwel tegen valse wimpers

Zeg vaarwel tegen valse wimpers en extensions en maak een einde aan alle schade die deze aan je natuurlijke wimpers veroorzaken.

Instant Effects is een baanbrekend beautymerk, dat bedoeld is voor échte mensen met een pure huid die ook prachtig is zónder mooimakende filters of make-up. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en vrijwel direct zichtbare manier te verbeteren. Met de Lash & Brow Voluminiser en het Triple Comlex Eye Lift Serum komt het merk wederom tegemoet aan veel voor- komende schoonheidswensen, als het gaat om een mooie oogopslag op meerdere fronten!

De formules van Instant Effects zorgen voor een gezonde, stralende huid die gewoonweg niet hoeft te worden bedekt om op haar mooist te zijn! Deze unieke gepatenteerde huidverzorgingsoplossingen zijn geschikt voor alle huidtypes en ze leiden zowel tot direct zichtbare resultaten als spraakmakende effecten bij langduriger gebruik.

Hét grote geheim van alle producten is de gepatenteerde OX2-technologie

Deze bijzondere zuurstoftechnologie werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt zuurstof ín de huid, verbetert de cellulaire energie, verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel diect zichtbaar én voelbaar. De producten zijn verder geformuleerd op basis van een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten, waaronder hyaluronzuur en plantaardige actieve werkstoffen.

Klinisch bewezen, dierproefvrij & vegan-vriendelijk

De baanbrekende formules van Instant Effects zijn klinisch bewezen. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van dierproefvrije, vegan-vriendelijke en natuurlijke technologieën, om snelwerkende, échte en vooral betrouwbare resultaten te kunnen garanderen. De resultaten van deze klinische onderzoeken worden door Instant Effects openlijk en eerlijk gedeeld. Tot op heden meet 100% van de testpersonen in de klinische proeven significante verbeteringen die reeds in enkele minuten zichtbaar zijn en die bij langdurig gebruik dus eveneens aanhouden. NIEUW! Lash & Brow Volumiser: vaarwel valse wimpers! Zeg vaarwel tegen valse wimpers en extensions en maak een einde aan alle schade die deze aan je natuurlijke wimpers veroorzaken. De nieuwe Lash & Brow Volumiser van Instant Ef- fects is een zachte, intensief conditionerende én diepgaand hydraterende formule die zelfs gevoelige ogen niet irriteert. Dit serum kan ook perfect worden gebruikt als primer vóór het aanbrengen van mascara, om zo maximaal volume te genereren voor direct zichtbaar vollere wimpers.

Wat nog meer te verwachten?

In slechts 2 minuten verdikt dit serum zichtbaar de wimpers (en wenkbrauwen) met maar liefst 20%. De gepatenteerde OX2-technologie infuseert de haartjes met zuurstof om de wimpers en wenkbrauwen te verdikken.

Na meer dan twee weken gebruik nemen de wimpers en wenkbrauwharen qua dikte zicht- baar met 40% toe en hebben ze tevens zichtbaar 20% meer lengte.

NIEUW! Triple Complex Eye Lift Serum: dé ultieme oogcontour corrector

Vergeet instafilters en photoshop! Breng in plaats daarvan het Triple Complex Eye Lift Serum van Instant Effects aan en in slechts 5 minuten krijgt de oogopslag een heldere, jeudige uit- straling. Alsof de vermoeide blik is weggetoverd met behulp van airbrush. De gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met hyaluronzuur werkt snel om de doorbloeding van de oog- huid te verbeteren en fijne lijntjes, donkere kringen en wallen in een oogwenk optisch te wissen. De ‘anti-pollution’-werking van de formule beschermt de tere ooghuid tegen schadelijke externe invloeden.

Deze ultieme ‘eye-corrector’ vermindert ook donkere kringen en wallen, verzacht fijne lijn- tjes en rimpels en zorgt voor een stevigere en opvallend heldere huid rondom de ogen.

Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd met 36% in slechts 5 minuten. Langere ter- mijn-effecten nemen toe bij elke nieuwe toepassing.

Kijk op de  website voor meer informatie. 
My Instant Effects is ook te volgen via Social Media: https://www.instagram.com/myinstanteffects/ https://www.facebook.com/MyInstantEffects/
https://twitter.com/@instant_effects

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.