Wallen onder ogen corrigeren

Wallen onder de ogen is een veelvoorkomend probleem. Met een onderooglidcorrectie geniet u van een frisse en stralende look.

Wallen onder de ogen is een veelvoorkomend probleem waar velen zich onzeker over voelen. Wanneer u last heeft van wallen ontstaat er een vermoeide en verouderde uitstraling. Met een onderooglidcorrectie kunnen we deze problemen verhelpen, zodat u weer geniet van een frisse en stralende look.

Wat zijn wallen?

Er is veel onduidelijkheid over wallen en donkere kringen onder de ogen. Zo zeggen veel mensen dat ze last hebben van wallen, terwijl ze eigenlijk de donkere kleur onder hun ogen bedoelen. Kringen zijn toch echt wat anders dan wallen. Met wallen bedoelen we namelijk het overschot van huid, vet of vocht onder de ogen. Kringen zijn de donkere groeven onder de ogen.

Oorzaak wallen onder ogen

Waar verkleuringen rondom de ogen vaak worden veroorzaakt door een verminderde doorbloeding rondom de ogen, de dunne huid of door pigmentatie ontstaan wallen doorgaans naarmate u ouder wordt. Soms ontstaan wallen onder de ogen al op jonge leeftijd. Dit is vaak erfelijk bepaald. Ook kunnen andere factoren, zoals voeding, medicijngebruik of een allergie invloed hebben op het ontstaan van wallen.

De behandeling van wallen

Om plaatselijke vet- of vochtophoping onder uw ogen te verwijderen, is een ooglidcorrectie een goede optie. Met een onderooglidcorrectie corrigeert de plastisch chirurg uw wallen. Hierbij maakt hij een kleine incisie onder de wimperrand, waarna hij het teveel aan huid en overtollig vetweefsel verwijdert of verplaatst. Vervolgens trekt de plastisch chirurg de huid strak voor een optimaal resultaat. Door de kleine incisie is na de ingreep nauwelijks een litteken zichtbaar. In totaal duurt de behandeling ongeveer 90 minuten. U mag dezelfde dag weer naar huis. Ontdek meer over een onderooglidcorrectiehet herstel en antwoorden op veelgestelde vragen.

Bekijk alle voor-en-na-foto’s

Kosten wallen verwijderen

Tijdens een eerste consult bespreekt de plastisch chirurg van Blooming Plastische Chirurgie de vorm van verdoving. In principe wordt een onderooglidcorrectie altijd onder lokale verdoving uitgevoerd. Mocht u graag onder narcose willen, of de behandeling willen combineren met een andere behandeling, dan wordt er gekozen voor een algehele narcose. Bekijk de kosten voor een onderooglidcorrectie online op de site.

Vergoeding behandeling wallen verwijderen

In de meeste gevallen wordt een onderooglidcorrectie niet vergoed, omdat men het beschouwt als een cosmetische ingreep.

Maak een afspraak voor het verwijderen van wallen onder uw ogen

Benieuwd wat onze plastisch chirurgen voor u kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend consult via 023 544 4974 of stuur een e-mail naar info@bloomingpc.nl. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.