Verzorg je oksels met een Essential magnesium crème

Wat maakt Essential Magnesium Deodorant Crème zo bijzonder?

De nieuwste toevoeging aan Deo Dorant Crème familie van The Ohm Collection is Essential Magnesium. Een zeer effectieve deodorant die alleen de zuiverste ingrediënten van de beste kwaliteit gebruikt om zijn plek te verdienen als onze meest unieke deodorant. Dit roept natuurlijk de vraag op: wat maakt Essential Magnesium Deo Dorant Crème zo bijzonder?

Onze Essential Magnesium Deo Dorant Creme bevat de unieke ingrediënten magnesium, zeoliet en zinkoxide. Magnesium is betrokken bij honderden regelmatige transacties in het menselijk lichaam en is een belangrijk onderdeel van onze voeding, daarom speelt het een essentiële rol in de prestaties van uw lichaam. Helaas wordt de inname van magnesium door velen verwaarloosd. Onze nieuwe Essential Magnesium Deo Dorant Crème is een geweldige bron van magnesium. Door magnesium te gebruiken in plaats van natriumbicarbonaat, wordt deze deodorant de perfecte oplossing voor mensen met een gevoelige huid die op zoek zijn naar een werkzame en veilige deodorant. Zeoliet is een natuurlijk mineraal gevormd door vulkanische lava. Het heeft uitstekende ontgiftende eigenschappen. Zinkoxide is een krachtige huidbeschermer en kan irritatie van de huid voorkomen.

Deze krachtige ingrediënten worden gecombineerd met een heerlijke citrusgeur van de Litsea Cubeba-plant. Dit geeft onze Essential Magnesium Deo Dorant Crème een heerlijk fris citrus aroma.

Onze Deo Dorant Crème’s zijn handgemaakt met 79% biologische en 100% natuurlijke gecertificeerde ingrediënten en essentiële oliën, verkregen in de meest exclusieve manieren. Door de neutrale formules zijn ze perfect voor de gevoelige huid. De deodorants gaan aanzienlijk langer mee dan ‘gewone’ deodorants die beschikbaar zijn, Deo Dorant Crème van The Ohm Collection kan namelijk tot vijf maanden meegaan in dagelijks gebruik en bevat daarnaast geen aluminium, parabenen of andere synthetische stoffen. De formules zijn 100% veganistisch en dierproefvrij. Deo Dorant Crème van The Ohm Collection trekt snel in de huid en verstopt de poriën niet. De deodorant is verpakt in een hygiënische fles met draaidop.

Mail & Win één van de drie crème Deo Dorants van The Ohm Collection

Wij verloten drie maal een heerlijke crème Deo Dorant van The Ohm Collection.
Klik hier, vul je gegevens in en maak kans!

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.