Lisa Suurland

Lisa Suurland

place Cruquiusweg 1
place 2102 LS  Heemstede
Profielfoto van Lisa Suurland

Get in touch!

Je kunt voor uiteenlopende klachten of vragen bij me terecht. Bij luchtweg- en ademhalingsproblemen help ik je graag met Buteyko-ademtherapie. Heb je last van angst of stressklachten, of wil je een slechte gewoonte afleren, dan kan ik je cognitieve hypnotherapie aanbieden. Wil je op verantwoorde en gezonde manier afvallen, dan begeleid ik je als Cure4life voedingsconsulent.

 

Als erkend therapeut ben ik aangesloten bij Vereniging Integrale Vitaliteitkunde en het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ. De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve zorg.

Buteyko-ademtherapie

Steeds meer mensen hebben een ontregelde ademhaling, luchtwegproblemen zoals een chronisch verstopte neus of astma, of hyperventilatieklachten als kortademigheid en duizeligheid. Met de Buteyko-methode help ik je om dit adempatroon op de goede manier te veranderen.

Cure4life gewichtsconsulent

Bijna de helft van de Nederlanders ouder dan 18 jaar heeft overgewicht en ruim 14% is obees. Dat leidt helaas niet zelden tot gezondheidsproblemen zoals obesitas en hart- en vaatziekten. Als Cure4life voedingsconsulent begeleid ik je met een medisch onderbouwd voedingsprogramma om verantwoord af te vallen en een gezond eetpatroon te ontwikkelen.

Cognitieve hypnotherapie

Heb je last van angst, stress of pijnklachten, of wil je een ongezonde gewoonte (zoals verkeerd eten of roken) afleren, dan kan hypnotherapie je wellicht helpen. Ik werk met hypnose geintegreerd in cognitieve-gedragstherapie, waarbij we in het hier-en-nu werken aan het verminderen of wegnemen van je klachten.

 

Meer informatie

Wil je weten of ik je kan helpen? Waarom niet even vrijblijvend contact opnemen om je situatie voor te leggen?

 

Geschreven door Lisa Suurland:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.