Laura van der Hooft

Laurora's

place Kerkweg 8
place 2071 NE  Santpoort-Noord
Profielfoto van Laura van der Hooft

Get in touch!

Mijn naam is Laura van der Hooft en ik ben Huidtherapeut & Allround
schoonheidsspecialiste. 

In mijn eigen praktijk, Laurora's, werk ik met een eigen uniek concept op een holistische manier aan huidverbetering, volledig natuurlijk en gericht op het stimuleren en revitaliseren van het zelfherstellende vermogen van de huid.

Ik geloof dat wanneer de huid optimaal wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen, huidproblemen kunnen worden voorkomen. Echter, wanneer een disbalans optreedt door invloeden van buitenaf of binnenuit, reageert de huid hierop. Mijn focus ligt op het positief beïnvloeden van dit eigen zelfherstellende vermogen, met als doel lange termijn huidverbetering.

Meer informatie hoe deze werkwijze in zijn werk gaat is te vinden op www.lauroras.nl


Als huidtherapeut deel ik graag mijn kennis en ervaring om jou te helpen de beste zorg voor je huid te vinden. Op deze pagina zal ik regelmatig
artikelen delen over veelvoorkomende vragen en huidproblemen, met inzichten en advies gebaseerd op mijn holistische aanpak.

Geschreven door Laura van der Hooft:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.