Bart Bergh, van den

MKA Chirurgie

place Boerhaavelaan 22
place 2035 RC  Haarlem
Profielfoto van Bart Bergh, van den

Get in touch!

Specialist van Lijf & Gezondheid - Stel uw vraag via specialisten@lijfengezondheid.nl


MKA-chirurg Bart van den Bergh (1979) studeerde eerst geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en vervolgens tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn opleiding tot Mond-, Kaak-, & Aangezichtschirurg (vroeger bekend als kaakchirurg) volgde hij van 2009 tot 2013 in het VU medisch centrum Amsterdam, Medisch Centrum Alkmaar en Queen Elizabeth hospital te Birmingham, Engeland.

Vanaf medio 2013 is dr. van den Bergh werkzaam als MKA-chirurg in het Spaarne Gasthuis (locatie Haarlem en Hoofddorp) en Rode Kruis ziekenhuis Beverwijk. Hij is gespecialiseerd in (aangezichts)traumatologie, implantologie, orale pathologie en speekselklierpathologie & -chirurgie. Begin 2016 is hij gepromoveerd op minimaal invasieve behandeling van gebroken kaakkopjes.

Geschreven door Bart Bergh, van den:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.