Maak kennis met BUBBLES Natural Bodycare for Kids

Een lijn natuurlijke verzorgingsproducten die speciaal voor kinderen gemaakt is. Het merk streeft naar een wereld waarin we samen onze planeet goed verzorgen.

De initiatiefnemers willen jongens en meisjes bewust maken van wat er gebeurt met alles dat ‘verdwijnt’ via het afvoerputje. In en rond huis gebruiken we dagelijks een scala aan chemische stoffen. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn vervuilen ze ons water. Bubbles is een merk met een missie en maakt milde verzorgingsproducten die goed zijn voor kinderen én het milieu. Het assortiment bestaat uit drie producten: Bath & Shower, Shampoo en Conditioner. Kids love Bubbles Bij de ontwikkeling van de producten van Bubbles is rekening gehouden met de behoeften van zowel ouders als hun kroost. Zo vinden papa en mama het fijn dat de verzorgingsproducten 100% natuurlijk en biologisch zijn en gebruikt kunnen worden voor een gevoelige kinderhuid. Voor kids sluiten de producten perfect aan op hun belevingswereld. Denk aan vrolijke verpakkingen, een handig doseerpompje en heerlijk schuim. Ook de geur is zo samengesteld dat het kinderen aanspreekt. Zorg voor de planeet Bubbles wil graag een bijdrage leveren aan het goed zorgen voor de planeet en brengt daarom deze lijn met verantwoorde cosmetica. De producten zijn biologisch afbreekbaar en de verpakkingen zijn gemaakt van biobased PET en voorzien van een zuinige doseerpomp. Op de achterzijde van de verpakking wordt spelenderwijs uitgelegd wat de impact op het milieu is van alles dat door het afvoerputje ‘verdwijnt’. Dit wordt geïllustreerd met waterdieren en spreekt tot de verbeelding van zowel jonge als iets oudere kinderen. De producten dragen bij aan de bewustwording dat producten die je gebruikt een positieve of negatieve impact op het milieu kunnen hebben. Zo leren kids dat het gebruik van natuurlijke en biologische producten zoals Bubbles, niet alleen beter is voor zichzelf, maar ook voor de dieren die in het water leven. Natuurlijke en biologische ingrediënten De producten zijn NATRUE gecertificeerd en bevatten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Bubbles producten zijn sulfaatvrij, zeepvrij en alcoholvrij en bevatten geen gluten. Bubbles is ontwikkeld voor de nog gevoelige huid van kinderen en bevat milde en verzorgende natuurlijke en biologische ingrediënten. Deze zachte formule is niet irriterend en ook geschikt voor kinderen met een droge en gevoelige huid. Bevat natuurlijke oliën en natuurlijke actieve ingrediënten zoals aloë vera, macademia olie en zonnebloemolie. Het reinigt huid en haar op milde wijze en is verzorgend voor kinderhuid en kinderhaar. Verkoopinformatie De Bad & Douche (€ 9,95), Shampoo (€9,95) en Conditioner (€ 12,95) zijn in een formaat van 200 ml verkrijgbaar, waarmee ze nog goed hanteerbaar zijn voor kinderhandjes. Daarnaast zijn ze ook te koop in een handige reis- of probeerverpakking van 50 ml. De producten zijn te bestellen via www.bubblesbodycare.com en verkrijgbaar via andere verkooppunten. 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.