Huidziekten en spataderen

Centrum Oosterwal Heemstede, kliniek voor huidziekten en spataderen. De kliniek bestaat al dertig jaar en biedt hoge kwaliteit medisch specialistische zorg.

Centrum Oosterwal op de Binnenweg in Heemstede is een kliniek gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten en spataderen. De kliniek bestaat al dertig jaar en biedt hoge kwaliteit medisch specialistische zorg, in een prettige omgeving met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De kliniek heeft naast de vestiging in Heemstede ook vestigingen in Alkmaar en Heerhugowaard.

In Centrum Oosterwal Heemstede kan men terecht voor de behandeling van alle vormen van huidziekten waaronder huidkanker, psoriasis, eczeem, allergieën en acne. Daarnaast worden onder meer spataderen, open been, lipoedeem en lymfoedeem behandeld. Bij de meeste aandoeningen wordt tijdens het eerste bezoek meteen begonnen met de behandeling. Op deze wijze wordt de patiënt snel en accuraat geholpen. Operatieve ingrepen bij de dermatoloog of (vaat)chirurg kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd.

Centrum Oosterwal heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Patiënten kunnen, na verwijzing van huisarts of medisch specialist, een afspraak maken met dermatoloog dr. Rob Beljaards, dermatoloog Willemijn Hovius of fleboloog (spataderspecialist) Michael Mooij, via 023 205 81 11, of via de site www.centrum-oosterwal.nl.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.