Best gewaardeerde cardioloog Zorgkaart Nederland 2017

Hartpatiënten waarderen topcardioloog Menno Baars van HartKliniek Nederland als de beste cardioloog.Tegenwoordig is het heel gewoon om, net zoals bij vakantiebestemmingen, ervaringen over zorg te delen op internet

Anderen krijgen hiermee een onafhankelijk inzicht in de kwaliteit van Nederlandse medisch specialisten. Zorgkaartnederland.nl is in Nederland de grootste medische ervaringssite. Het is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland en daarmee van 30 (koepels van) patiënten- en consumentenorganisaties. Alle artsenwaarderingen op zorgkaartnederland.nl zijn gedaan door patiënten die in als het ware in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten. Bovenaan de lijst van de ruim 900 beoordeelde praktiserende cardiologen die werkzaam zijn Nederlandse ziekenhuizen en klinieken, staat dokter Menno Baars met de hoogste waardering van een 9.9 uit 10. Menno Baars studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en aan Harvard Medical School. Hij werd opgeleid tot cardioloog in het vermaarde hartcentrum van het Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Nadien werkte hij in verschillende ziekenhuizen waaronder het MC Zuiderzee te Lelystad. In 2014 verliet hij de ziekenhuiswereld met als missie ‘veel betere’ cardiologie te gaan aanbieden in zelfstandige hartklinieken. Zo werd ‘HartKliniek Nederland’ geboren, met een eerste vestiging in Almere en al snel ook vestigingen in Lelystad, Dronten, Amsterdam en Zandvoort. Het is waarschijnlijk om reden van zijn bijzondere missie, dat cardioloog Baars zo hoog ‘scoort’ op www.zorgkaartnederland.nl en dat zijn hartkliniek zo ontzettend gewild is bij hartpatiënten in heel Nederland.

Baars vindt namelijk dat de menselijke maat in de zorg moet terugkomen en dat dit pas kan als niet meer het ziekenhuis centraal staat, maar de dokter. Het gaat namelijk om de dokter die ook een beetje het probleem van de patiënt tot zijn/haar probleem kan maken. En dat is het geval in alle vestigingen van HartKliniek Nederland. In HartKliniek werken de cardiologen volgens de ideeën van Menno Baars. Dat betekent bijvoorbeeld dat er, in tegenstelling tot in ziekenhuizen, geen verpleegkundigen of arts-assistenten werken. Iedereen wordt gezien door de cardioloog zelf, waardoor iedereen de volle aandacht krijgt. Alleen op die manier kan de cardioloog de patiënt een beetje beter leren kennen en dat komt ten gunste van een scherpere diagnose en een op maat gesneden behandelplan. In HartKliniek wordt ook niet steeds gewisseld van cardioloog. Mensen krijgen altijd dezelfde cardioloog, alles met als doel de beste persoonlijke band opbouwen voor de beste cardiologiezorg in Nederland. Een enorme verbetering van kwaliteit en service voor de patiënt. Alles kan immers als cardioloog en hartpatiënt echt één op één met elkaar bezig zijn. Tienduizenden hartpatiënten, die overstapten vanuit het ziekenhuis, hebben inmiddels de toegevoegde waarde van echte persoonlijke cardiologie ontdekt.

www.hartkliniek.com

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.