Zalm op de BBQ

Zalm op de BBQ Deze vis kun je zowel op de BBQ als in de pan bereiden. Serveer de zalm met een frisse taboulésalade.

Deze salade vindt zijn oorsprong in het Midden-Oosten en heeft langzaam maar zeker een plekje veroverd in de Westerse keuken. In dit gerecht gebruiken we de salade in zijn traditionele vorm: tomaten, peterselie, munt, bulgur en op smaak gebracht met olijfolie, limoensap en wat zout. In combinatie met de voedzame tabouleh geeft dit gerecht energie voor een lange zomeravond. De zalm zit boordevol goede vetten die belangrijk zijn voor een goede gezondheid van je hart. Geniet er van!   zalmmoten  2 stuks verse groene chilipeper 1 stuks citroen 1 stuks cherrytomaten 100 gr bosuien 3 stuks verse munt 30 gr verse peterselie 30 gr bulgur 100 gr honing 15 gr sinaasappel 1 sojasaus 30 ml knoflookpoeder 3 gr Verse gember 10 gr Wat je verder nodig hebt zout zwarte peper olijfolie zeef middelgrote kookpan citruspers keukenrasp barbecue of heteluchtoven middelgrote koekenpan Dit recept komt van foodbox bezorger Marley Spoon. Marley Spoon brengt alle ingredienten, samen met de receptkaarten, tot aan jouw voordeur. Meer informatie over het abonnement vind je op www.marleyspoon.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.