Win toegang tot de Hormoonfactor Kickstart!

Wil je direct aan de slag om van jouw klachten af te komen? Wil je meer energie, een mooie huid, een beter figuur? Meld je snel aan en maak kans!

Wil jij...

Gelijk aan de slag met dagelijkse opdrachten om de theorie in praktijk te brengen?
Handige toepasbare tools leren naar blijvende gezonde gedragsverandering?
Voor zowel mindset, stress, beweging/ training en voeding een makkelijk toepasbaar plan van aanpak dat je ook in uitdagende tijden vol kunt houden?
Jouw doel behalen en behouden?

Wat leer je tijdens deze kickstart?

Ralph Moorman geef je voorbeelden van mijn cliënten hoe zij hun doel behaald hebben op het gebied van mindset, ontspanning, beweging/ training en voeding. Daarnaast vertel ik je de ins en outs over mijn eigen leefstijl. Met deze mooie praktijkvoorbeelden ga je zelf aan de slag aan de hand van overzichtelijk geformuleerde opdrachten.
 
Online programma Hormoonfactor

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die zijn/ haar hormonen in balans wil krijgen, beter in shape wil komen en haar klachten wil verminderen… Van menstruatie tot de overgang, huid- en haar problemen, over- of ondergewicht, energiegebrek, burnouts, problemen met de hormoonklieren (waaronder de schildklier) etc..
 
Online programma hormoonfactor

Doe mee en win toegang tot de Kickstart!

Maak een account aan op Lijf & Gezondheid, selecteer de actie op de Mail en Win pagina en je maakt direct kans! Wil je meer informatie over het programma? Kijk dan hier.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.