Win het boek: Waar ga jij van stralen?

Karin De Kremer - de Graaf helpt onder de naam Lotus Coaching mensen die druk zijn in hun hoofd en slecht ontspanning kunnen vinden.

Karin De Kremer - de Graaf helpt onder de naam Lotus Coaching mensen die druk zijn in hun hoofd en slecht ontspanning kunnen vinden te ontdekken waar zij echt van ‘aan’ gaan. Ze schreef er ook een boek over: ‘Waar ga jij van stralen?’ Karin: ,,Als je altijd maar blijft?doorwerken en het moeilijk vindt om nee te zeggen, kun je slecht ontdekken waar jouw eigen kracht ligt.’’ In haar boek beschrijft?Karin onder meer waarom het belangrijk is om de dingen te doen waar je zelf van gaat stralen. ,,Stralen heeft?te maken met levenskracht en het volgen van je eigen pad. Daarbij kan een ander meeliften op jouw enthousiaste energie. De ander kan ineens het licht zien en daardoor uit zijn of haar dalletje kruipen. We kunnen zoveel voor elkaar betekenen, als we het maar durven. Als we maar durven te stralen!’’ 

Doe mee met de Winactie

We mogen drie exemplaren van dit boek verloten onder de deelnemers van onze ‘Winactie.’ Kans maken op een exemplaar? Maak een account aan op Lijf & Gezondheid en vul de gevraagde gegevens in, selecteer de actie op de Winactie pagina en je maakt direct kans!

Waar ga jij van stralen

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.