Win het boek: Fit4life Hét doktersrecept!

Een allesomvattend boek om je gezondheid in 4 weken te boosten en daarna blijvend te verbeteren. Geschreven door artsen en wetenschappers.

Fit4Life Hét doktersrecept is gebaseerd op het wereldwijde gezondheidsprogramma Fit4Surgery wat artsen adviseren aan patiënten om in 4 weken zo fit mogelijk te worden.

Dokter Stefan van Rooijen promoveerde op Fit4Surgery en vertaalde dit internationale programma naar het boek Fit4Life Hét doktersrecept. Aangevuld met alle informatie en kennis om ook na 4 weken fit te blijven.

Met Fit4Life Hét doktersrecept brengt Stefan het wetenschappelijk onderbouwde en wereldwijd in ziekenhuizen toegepaste programma naar het grote publiek. In deze compleet herziene editie wordt uitgebreid stilgestaan bij fit na Covid.

Samen met vooraanstaande zorgprofessionals wordt in Fit4Life Hét doktersrecept een compleet inzicht gegeven in gezondheid. In heldere en haalbare stappen wordt duidelijk hoe je het kunt verbeteren op het gebied van gedrag, beweging, voeding en gebruik van intoxicaties. Maar ook hoe je zelf invloed hebt op slaap, stress en kwaliteit van leven. Het bevat naast veel informatie, praktische tips, tools oefeningen en weekmenu’s. Het is toegankelijk en met humor geschreven.

Fit4Life Hét doktersrecept is tot stand gekomen met bijdragen van professoren zoals Erik Scherder, longartsen, Covid19 experts, fysiotherapeuten, sportartsen, personal trainers, huisartsen en chirurgen. En met bijdragen van het Institute for Positive Health, het Voedingscentrum, het Kennisinstituut Bier en het Kenniscentrum Sport & Bewegen.

Fit4Life Hét doktersrecept is geen hype, dieet of lifestyle maar een basis voor iederéén die zijn gezondheid in 4 weken een boost wil geven en daarna blijvend wil verbeteren. Met dit boek heb je voldoende motivatie en kennis in huis om Fit4Life te zijn!
Dr. Stefan van Rooijen is huisarts i.o. en gepromoveerd aan de Universiteit van Maastricht op de introductie van een wereldwijd programma Fit4Surgery om patiënten fit te krijgen voor hun operatie. Dit boek maakt een langgekoesterde droom werkelijkheid: het breed beschikbaar maken van de vele kennis rondom gezondheid, leefstijl en fit worden.

Fit4Life

Fit4Life Hét Doktersrecept | Stefan van Rooijen en Erik Scherder | € 25,- | 9789083099316 | www.fit4life.club

Deze herziene editie met fit na Covid special is 3 januari verschenen.

Doe mee en win 1 van de 3 boeken!

Maak een account aan op Lijf & Gezondheid, selecteer de actie op de Mail en Win pagina en je maakt direct kans!

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.