Win het boek BURN BABY BURN!

Heb minder kilo's en meer energie met de Metabole Methode van dr. Maaike de Vries.

Voel je je snel sloom, slaperig en ongeconcentreerd? Tob je met overgewicht en is het na al die diëten nog niet gelukt om af te vallen? Je bent helaas niet de enige. 

Blijvend afvallen is een 'tough cookie'. We zijn gewoontedieren, nieuw gedrag aanleren is lastig. En de omgeving helpt ons ook al niet. In supermarkten, thuis en op de werkvloer liggen de foute snacks voor het oprapen. Al die suikers en koolhydraten zorgen ervoor dat we blijven snaaien. 

In Burn Baby Burn legt gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries de biologische principes uit van onze suiker- en vetverbranding. Die bepalen voor een belangrijk deel hoe je je voelt, wat je op de weegschaal ziet en hoe strak je broek of rok zit. Het goede nieuws is dat je biologie van je eigen lichaam zelf een handje kan helpen.  

Burn Baby Burn

Met de Metabole Methode legt dr. Maaike de Vries je stap voor stap uit hoe je ervoor zorgt dat je eigen lijf zich niet tegen je keert, maar juist vóór je gaat werken. Zonder honger, op een manier die bij jou past en dus ook goed vol te houden is. Het gaat niet alleen om het verliezen van kilo's. Nog belangrijker is het temmen van hormonen die je steeds weer verleiden ongezond te eten. 

Daarvoor krijg je praktische weekschema's, heerlijke menu's en beweegtips voor in en rond je huis. Met Burn Baby Burn leer je in 28 dagen hoe je je lichaamseigen vetten verbrandt, je stofwisseling verhoogt en je het jojo-effect geen kans meer geeft.

MAAIKE DE VRIES

Maaike de Vries

Gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries (1972) is bestsellerauteur van onder andere Hoe word ik een Supervetverbrander (2018), Zo werkt de zorg in ?Nederland (2014) en co-auteur van Ook leuke meisjes worden vijftig (2020). Ze adviseert organisaties in de zorg op het gebied van innovatie en strategie en is professioneel toezichthouder van het Institute for Positive Health.

Doe mee en win het boek Burn Baby Burn!

Maak een account aan op Lijf & Gezondheid, selecteer de actie op de Mail en Win pagina en je maakt direct kans!

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.