Win de basische, vegan & natuurlijke deo's van Alka!

Met hieronder 6 redenen waarom jij voor Alka® Deo kiest.

Wist je dat Alka® Deo:

  1.  Vrij is van schadelijke en synthetische ingrediënten.
  2. 100% basisch, natuurlijk en vegan is.
  3. Huidirritaties voorkomt: Alka® Deo is door de basische pH-waarde huidvriendelijk.
  4. Alka® Deo de huid laat ademen, geen onaangename geurtjes meer.
  5. Vrij is van microplastics, parabenen en aluminium.
  6. Alleen het beste is voor jouw huid: basische huidverzorging met een pH-waarde van 8,2.

Alka Deo ingredienten

Wat is Alka® Deo?

Alka® Deo combineert de speciale huidverzorging van de populaire Alka® Crème met een natuurlijke, basische deodorant en is daarom anders dan de huidige deodoranten en anti-transpiranten.

Met een basische pH-waarde van 8,2 gaat Alka® Deo nare geurtjes tegen door de zure afvalstoffen die bacteriën onder de oksel produceren te neutraliseren. Maar ook magnesium en plantaardige zink zorgen voor effectieve geurneutralisatie, zonder dat de huid wordt afgesloten.

Daarnaast verzorgt en voedt Alka® Deo je huid met allerlei heerlijke oliën, boters en basische mineralen. Je oksels en huid blijven gezond ademen zonder onaangename geurtjes.

Doe mee en maak kans op een pakketje van één grote en één kleine deo!

Maak een account aan op Lijf & Gezondheid, selecteer de actie op de Mail en Win pagina en je maakt direct kans! Wil je meer informatie over de Alka® Deo? Kijk dan hier of op www.alka.nl.

Alka Deo

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.