Volle lippen met gezonde rode gloed

Volle lippen met gezonde rode gloed Stiekem dromen we natuurlijk allemaal van een mond als die van Angelina Jolie, toch? Tegenwoordig kun je de natuur heel makkelijk een handje helpen door je lippen op te laten vullen met fillers. Heb je hier nog niet het lef voor? Geen probleem.

Met de volgende tips voor natuurlijke, zachte, rode én volle lippen stel je zo’n behandeling gewoon nog een paar jaartjes uit. Tandenborstel De aloude tip om met een zachte tandenborstel voorzichtig je lippen te poetsen werkt nog steeds fantastisch. Door met ronddraaiende bewegingen je lippen langzaam te masseren met een (zachte) tandenborstel poets je zo voorzichtig de velletjes van je lippen. Je lippen voelen na afloop heerlijk zacht aan. Doe dit elke dag gelijk na het tandenpoetsen en je begint je dag goed met een prachtige mond. Rode lippen Wil je rode lippen, maar liever geen plakkerige lipgloss of rode lippenstift gebruiken? Er is een alternatief: vaseline met kaneel. Doe eerst een beetje vaseline op je lippen en vervolgens een klein beetje kaneel op je vinger en verdeel dit langzaam over de vaseline op je lippen. Kaneel is een scherp kruid dat ervoor zorgt dat je lippen iets gaan tintelen. Je lippen zullen hierdoor lichtjes opzwellen en ook roder worden. Na ongeveer een minuut spoel je de kaneel en vaseline af met lauwwarm water. Daarna nog een dun laagje vaseline op je lippen en klaar zijn je natuurlijke volle rode lippen. DIY lipscrub voor volle lippen Wist je dat je je lippen ook kunt scrubben? Je kunt hiervoor een gewone scrub gebruiken, maar je kunt ook je eigen DIY scrub maken. Smeer je lippen in met flink wat honing (je kunt er een drupje olie bij doen om het wat makkelijker smeerbaar te maken). Vervolgens smeer je een klein beetje suiker op je lippen en scrub je met ronddraaiende bewegingen van links naar rechts over je mond. Doe dit een paar keer. Vervolgens spoel je de scrub weer weg met lauwwarm water. Met scrubben verbeter je de doorbloeding van je lippen wat voor een mooie, volle mond zorgt. Daar komt bij dat honing ervoor zorgt dat ze ook nog eens heerlijk zacht aanvoelen. Door je lippen een keer per week te scrubben met deze DIY scrub voor je lippen zorg je ervoor dat ze continu goed doorbloed zijn en dus voor een prachtige stralende mond. Maaike Dorsteen

Bron: www.femna40.nl, www.furrow.nl

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.