Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Duurzame horeca moet beloond en gestimuleerd worden vindt horeca ondernemer Anja de Rijk uit Vogelenzang.Zelf is ze er al jaren mee bezig. Twee jaar geleden kwam ze op het idee van de Groene ster: een keurmerk dat toegekend wordt aan milieubewuste restaurants in Nederland.

Sinds haar leven als restauranthoudster werd ze zich er meer van bewust dat duurzaam ondernemen in de horeca bijna niet gebeurt. De Groene Ster moet hier verandering in brengen.

In haar eigen restaurant Buitenplaats de Plantage, een oude kas in Vogelenzang, werken ze zo groen mogelijk. Al het eten is biologisch, met promoot van doggy bags, het afval wordt gescheiden en chemische schoonmaakmiddelen komen haar kas niet in!
button-horecavaGroene-ster

Groene Ster introduceert: WAY Guide…

WAY is dé gids voor duurzame horeca stekkies waar men kan genieten van het leven. De consument is tegenwoordig steeds meer bezig met een  ‘Greenway of life’ en dit vraagt om een verandering in het doen en denken van de horecaondernemer. Terug naar de basis, terug naar ieders Inner Garden. WAY wil alles wat groeit, bloeit en leeft positief beïnvloeden. Omdat zij verspilling van food maar niks vinden, wordt WAY geleverd met Doggybag.

Het is geen overzicht van restaurants met porselein en gouden randje maar een optelsom van wereldverbeteraars, oprechte food lovers, en dappere strijders.

WAY verschaft je een groene route die je kan volgen als je wil bijdragen  aan een mooiere wereld en groene horeca.

Geniet en follow the way van WAY…

Kijk voor meer informatie op:
www.groenesternederland.nl of www.buitenplaatsplantage.nl

Deel dit bericht op

AdvertorialLees ook

» Keurmerken voor wilde vis en kweekvis
Redactie

18-12-2018 om 16:32

Tags: ,


Reageren op dit artikel