Stimuleren duurzame horeca met Groene Ster Nederland

Duurzame horeca moet beloond en gestimuleerd worden vindt horeca ondernemer Anja de Rijk uit Vogelenzang. Zelf is ze er al jaren mee bezig.

Duurzame horeca moet beloond en gestimuleerd worden vindt horeca ondernemer Anja de Rijk uit Vogelenzang.Zelf is ze er al jaren mee bezig. Twee jaar geleden kwam ze op het idee van de Groene ster: een keurmerk dat toegekend wordt aan milieubewuste restaurants in Nederland.

Sinds haar leven als restauranthoudster werd ze zich er meer van bewust dat duurzaam ondernemen in de horeca bijna niet gebeurt. De Groene Ster moet hier verandering in brengen.

In haar eigen restaurant Buitenplaats de Plantage, een oude kas in Vogelenzang, werken ze zo groen mogelijk. Al het eten is biologisch, met promoot van doggy bags, het afval wordt gescheiden en chemische schoonmaakmiddelen komen haar kas niet in!

Groene Ster introduceert: WAY Guide...
WAY is dé gids voor duurzame horeca stekkies waar men kan genieten van het leven. De consument is tegenwoordig steeds meer bezig met een  'Greenway of life' en dit vraagt om een verandering in het doen en denken van de horecaondernemer. Terug naar de basis, terug naar ieders Inner Garden. WAY wil alles wat groeit, bloeit en leeft positief beïnvloeden. Omdat zij verspilling van food maar niks vinden, wordt WAY geleverd met Doggybag.

Het is geen overzicht van restaurants met porselein en gouden randje maar een optelsom van wereldverbeteraars, oprechte food lovers, en dappere strijders. 

WAY verschaft je een groene route die je kan volgen als je wil bijdragen  aan een mooiere wereld en groene horeca.

Geniet en follow the way van WAY…
Kijk voor meer informatie op: 
www.groenesternederland.nl of www.buitenplaatsplantage.nl

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.