Slecht bed, moordenaar van rug

Slecht bed, moordenaar van rug Eigenlijk weten we allemaal dat een perfect ondersteunend bed niet alleen zorg draagt voor een optimale nachtrust, maar nog belangrijker een investering is in uw gezondheid. Toch besteden we nog veel te weinig aandacht aan ons bed, het product in huis dat zo ongeveer het meest wordt gebruikt.

Want zeg nou eerlijk…..wat gebruikt u nog meer 7 tot 8 uur per dag, 365 dagen per jaar? Staat u ’s ochtends op met een pijnlijk, stram gevoel in de onderrug? Heeft u last van een pijnlijke nek of krijgt u last slapende armen, handen en/of benen? Ligt u veel te woelen en te draaien? Te vaak doen we deze klachten af als: “ach het zal de leeftijd wel zijn” of “ik heb te hard gewerkt of me ergens verdraaid”. Toch blijkt juist in deze gevallen het bed de boosdoener (en dus oplossing) van een hoop ellende te zijn. Indien u een slecht of niet goed ondersteunend bed heeft dan wordt gedurende de nacht uw lichaam uren achtereen in een onjuist positie geforceerd. Dit met uiteindelijk een hoop klachten en pijn tot gevolg. En daar ligt de kracht van een goed bed! Maar wat is een goed bed? Die vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Immers, ieder mens is anders en wat voor de één perfect is blijkt voor de ander totaal ongeschikt. Juist daarom kunt u niet even snel een matras aanschaffen bij een Zweedse grootgrutter of u laten verleiden door wat de consumentenbond als “best getest” heeft bedacht. Voor een perfect, op maat gemaakt advies heeft u de hulp nodig van vakmensen die door jarenlange ervaring en ultieme productkennis samen met u het, voor u, perfecte bed weten te adviseren. Voor een goed bed kiest u dus het liefst voor een ervaren beddenwinkel en voor adviseurs met veel ervaring. Zij staan u graag en intensief te woord en slapen pas prettig als u tevreden bent. Daarbij gaat de voorkeur uit naar zoveel mogelijk natuurlijk materiaal en slaapsystemen welke, na aankoop, altijd individueel zijn aan te passen. Zodat u niet alleen nu maar ook ver in de toekomst verzekerd bent van een optimale ondersteuning en nachtrust. René van Meeuwen www.vanmeeuwenbedden.nl    

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.