Irene Klein Link

Praktijk Klein Link

place Oude Parklaan 111
place 1901 ZP  Bakkum
Profielfoto van Irene Klein Link

Get in touch!

Mijn missie is het vergroten van levensgeluk. Dit doe ik vanuit de visie dat iedereen beschikt over het vermogen zelf sturing te geven aan de gewenste verandering. Professionele begeleiding helpt dit proces effectief te doorlopen. Het geeft motivatie, inspiratie, inzicht en moed, want verandering is niet makkelijk en gaat niet altijd vanzelf. 

Als integratieve coach en counselor begeleid ik mensen bij hun veranderingsproces. Ik ontvang je graag op het prachtige landgoed Duin en Bosch in Bakkum, vlakbij het Noord Hollands Duinreservaat en Castricum aan Zee. Deze bijzondere groene omgeving nodigt uit tot ontspanning en zelfreflectie en vormt indien gewenst een uitstekende basis voor een wandelsessie. Online sessies via beeldbellen zijn eveneens mogelijk.

Ik houd van onverwachte invalshoeken, creativiteit en humor. Ik woon in Bakkum vlakbij bos, duin en zee. Ontspannen doe ik onder meer tijdens het maken van mooie wandelingen in de natuur. Ik raak enthousiast van bijzondere ontmoetingen en leuke avonturen. Ik geniet als ik er getuige van ben wanneer mensen vrijheid, compassie en liefde in zichzelf ontdekken. Wat mij betreft zit daarin de zin van het bestaan, in de zorg voor elkaars geluk. Daarbij is naast het delen van schoonheid, het delen van pijn en verdriet minstens zo betekenisvol.

Nu ben ik erg nieuwsgierig naar wie jij bent. Waar loop je op dit moment tegenaan? Hoe wil jij je wél voelen? Ik help je graag verder. Als je me een berichtje stuurt neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

www.kleinlink.nl

Geschreven door Irene Klein Link:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.