Nieuwe roman over ziekte van Lyme

Nieuwe roman over ziekte van Lyme Amsterdam, 17 maart 2016: In de week van de teek (11 t/m 17 april 2016) presenteerde auteur Renate van Bemmelen (Vlijmen, 1980) haar debuutroman Lymed. De roman bevat recente feiten en verrassende onthullingen over de ziekte van Lyme, gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Nieuwe roman over ziekte van Lyme

Amsterdam, 17 maart 2016: In de week van de teek (11 t/m 17 april 2016) presenteerde auteur Renate van Bemmelen (Vlijmen, 1980) haar debuutroman Lymed. De roman bevat recente feiten en verrassende onthullingen over de ziekte van Lyme, gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Een must voor ieder die zichzelf een absurde zoektocht in de Lymewereld wil besparen of lymepatiënten in eigen omgeving beter willen leren begrijpen. De roman Lymed (ISBN 9789402146172) is vanaf 11 april 2016 te bestellen via bol.com. Samenvatting: De reislustige Esther geniet volop van het leven totdat zij plotseling ziek wordt als ze met Bob terugkeert van hun reis uit Thailand. Heeft ze een vreemde bacterie opgelopen of is er toch iets anders aan de hand? Doktoren lijken het er maar niet eens over te worden. Tot uiteindelijk de diagnose 'Ziekte van Lyme' volgt en Esther moet vechten voor een adequate behandeling. Deze strijd gaat ze aan met koppige vastberadenheid. Wanneer Esther hoort dat haar beste vriend Timo aan hun vriendschap twijfelt, stort Esther's wereld opnieuw in. Wie helpt haar te vechten voor wat haar het meeste waard is in het leven? https://www.facebook.com/lymedboek/  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.