In onze mond leven maar liefst 80 miljoen bacteriën

Foam It met de award winnende blue®mOral Foam. Innovatieve mondverzorgende schuim op basis van zuurstof en honing voor gezond tandvlees en mondslijmvlies.

De Oral Foam van blue®m won onlangs de prestigieuze titel ‘Beste Product van het Jaar 2019/2020’*. Dit betekent dat het jonge Nederlandse bedrijf dat achter deze bijzondere lijn met innovatieve zuurstofproducten voor professionele mondhygiëne staat, voor het derde jaar op een rij met deze felbegeerde award naar huis gaat. Blue®mheeft met dit vernieuwende product een unieke formule samengesteld waarmee het mondslijmvlies en tandvlees heel doelgericht kunnen worden verzorgd.

*De consumentenverkiezing ‘Beste Product van het Jaar’ is één van de grootste in ons land, waarbij de stem van de eindgebruiker bepalend is. Middels consumentenbeoordelingen worden hierbij cijfers toegekend voor prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie, gebruikerstevredenheid, herhaalaankoop en aanbeveling.
blueM oral foam

In onze mond leven maar liefst 80 miljoen bacteriën, waarvan de slechte varianten helaas vaak diverse mondproblemen veroorzaken. Veel voorkomende problemen zijn ontstoken-of terugtrekkend tandvlees, een slechte ademen aften. Om de mond gezond te houden is een dagelijkse optimale mondverzorging onmisbaar. Het gebruik van hoogwaardige producten die écht iets doen voor het verbeteren én behouden van een goede mondgezondheid mogen daarbij niet ontbreken!

Innovatieve visie en productontwikkeling

Het merk blue®mwordt inmiddels wereldwijd geadviseerd door de beste tandartsen en mondhygiënisten in meer dan 40 landen. Het is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat met een geheel andere en vooral vernieuwende visie mensen helpt met behoud én de verbetering van een goede mondgezondheid. Blue®montwikkelt alle producten vanuit de filosofie dat de mond hét begin is van het spijsverteringskanaal en daardoor essentieel voor de totale (mond)gezondheid.

Geleidelijke zuurstofafgifte, van vitaal belang voor een goede (mond)gezondheid

Veel mensen hebben mond- en tandvleesproblemen en blue®m pakt deze doelgericht aan middels producten op basis van zuivere ingrediënten zoals honing, lactoferrine (een ontstekingsremmend eiwit) en….zuurstof! De eeuwenoude geneeskunde wist het al: waar zuurstof is, zijn geen slechte bacteriën! Zuurstof speelt daarom een sleutelrol in bijna alle stappen in het proces van wondgenezing. Met die kennis en achterliggende wetenschap hebben Dr. Peter Blijdorp en zijn team unieke producten ontwikkeld. Deze hebben talloze mensen geholpen bij het verhelpen van gebits- en tandvleesproblemen. Het grote geheim is de geleidelijke afgifte van zuurstof in de mond.

#Freshnessfirst met blue®m Oral Foam!

De blue®mOral Foam staat voor tintelfrisse ‘Freshness First’ in schuimvorm! Het is een uniek reinigend en verzorgend schuim, speciaal ontwikkeld voor het dagelijks onderhoud van het tandvlees en mondslijmvlies. Daarnaast is het uitermate geschikt voor het reinigen van beugels en uitneembare voorzieningen (zoals sportbitjes, protheses of nachtbitjes). De formule bevat naast actieve zuurstof(uit onder andere biologische honing) ook xylitol en lactoferrine en is vrij van fluoride en alcohol.  

Hoe werkt het?

Het verfrissende en intensief mondverzorgende schuim werkt net zo gemakkelijk als snel. Het kan rechtstreeks vanuit de handige pompflacon in de mond worden verdeeld voor een direct fris, schoon en zacht gevoel. Door de dikkere structuur werkt het nog beter in op de tandplak biofilm en bereikt het bovendien plekjes in de mond waar de tandenborstel niet bij kan komen.

Ook ideaal voor beugeldragers

Doordat de blue®mOral Foam beter inwerkt op moeilijk bereikbare plaatsen, is het ook heel geschikt voor kinderen en volwassenen met beugels. Kinderen vinden het vaak prettig om te gebruiken en vinden het minder prikkelend aanvoelen dan mondwater. Ook bij uitneembare, doorzichtige beugels is blue®mOral Foam heel effectief. Bij een zogeheten aligner of Invisalign beugel, kan de Oral Foam worden gebruikt als een dagelijks reinigingsmiddel. De doelgerichte formule van blue®mOral Foam verwijdert hardnekkig vuil en voorkomt een vieze geur of smaak van de beugel.

TIP! Handig voor onderweg, de nieuwe meeneemverpakking van 50 ml.

De nieuwe kleine en compacte 50 ml verpakking van blue®mOral Foam is perfect om in de tas mee te nemen. Door het compacte formaat en gebruiksgemak is deze mini flacon ideaal onderweg, naar kantoor of in de sporttas, om de mond gedurende de dag aangenaam mee te verfrissen en te verzorgen.

Doe mee met de mail & win actie en maak kans op één van de drie blue®m Oral Foam verpakkingen.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.