EHBO voor extreem droge en gesprongen lippen

Op de besneeuwde skipistes is UV-straling extra krachtig en vele malen meer aanwezig dan in de ‘lage landen’. Bescherm & verzorg je droge en gesprongen lippen.

Het wintersportseizoen is weer in aantocht. Vele medelanders vertrekken eind dit jaar ofwel begin volgend jaar richting de wit besneeuwde hellingen. Om de huid te verzekeren van een plezierige tijd in de sneeuw, is een goede zonbescherming van gezicht én lippen voor groot en klein geen overbodige luxe. Louis Widmer biedt hiervoor een aantal effectieve producten in handige, gemakkelijk in je ski-jack mee te nemen combitubes en sticks.

Op de wit besneeuwde skipistes is UV-straling extra krachtig en vele malen meer aanwezig dan in de ‘lage landen’. Dit verschil qua UV-intensiteit kan tot wel 30% oplopen. De witte sneeuw weerkaatst bovendien tot wel 80% van de straling. Omdat de huid in Nederland in de winter bovendien bijna geen zon krijgt, kan de straling op de witte hellingen ongenadig hard aankomen. Dat vraagt dus om een optimale zonbescherming van zowel het gezicht als de lippen.

Bescherming, vocht en verzachting met Lippenverzorging Stick UV 

Of je nu op wintersport gaat ofwel gewoon in ons eigen land van Koning Winter geniet, een goede bescherming, hydratatie en verzachting van je lippen houdt ze mooi en voorkomt gesprongen lippen. De Lippenverzorging Stick UV van Louis Widmer verzorgt en verzacht de lippen en beschermt ze tegen UV-straling met UVA-, UVB-, breedspectrumfilters en titaniumdioxide. De samenstelling bevat allantoïne voor soepele lippen. De toegevoegde aloë vera en panthenol verzachten de geïrriteerde huid en vitamine E neutraliseert de schadelijke invloed van vrije radicalen. Deze lippenverzorging vormt ook een ideale basis voor lipstick. 

De Louis Widmer Lippenverzorging Stick UV kost € 7,90/5 ml per stuk.                                                                           

EXTRA TIP: Deze lippenverzorging helpt ook om koortsblaasjes te voorkomen.

EHBO voor extreem droge en gesprongen lippen met Remederm Lippenbalsem

Voor de verzorging en verzachting van extreem droge en gesprongen lippen is de intensief regenererende Remederm Lippenbalsem van Louis Widmer een regelrecht (winters) EHBO-product! De formule op basis van vitamine A en E, sheabutter, panthenol, bisabolol, squalaan, jojoba olie, cardamine en wonderboomolie verzorgt, hydrateert en herstelt droge, gesprongen en geïrriteerde lippen. Het natuurlijke vetgehalte van de lippenhuid wordt hersteld, waardoor de lippen direct soepel en comfortabel aanvoelen. Deze lippenverzorging geeft de lippen een mooie subtiele glans. De samenstelling bevat geen kleurstoffen. De formule is heel gemakkelijk aan te brengen dankzij de schuine opening in de tube. 

De Louis Widmer Remederm Lippenbalsem € 7,90/15 ml kost per stuk.        
                                       

Wij mogen van beide lipverzorgingsproducten drie stuks verloten!

Maak een profiel aan, doe mee met de mail en winactie en maak kans op deze heerlijke lipverzorgings producten!

                           

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Louis Widmer  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.