Douchewc sterk in opkomst

Douchewc sterk in opkomst Met de komst van de douchewc in Nederland behoort het reinigen met toiletpapier tot het verleden. In zuidelijke landen en Azië is het heel gebruikelijk na de toiletgang het onderlichaam te reinigen met schoon water.

In Nederland zijn wij gewend onze handen te wassen na de toiletgang met water en zeep, maar vergeten we het onderlichaam. Dat is eigenlijk raar, want daar komt de bron van alle bacteriën tijdens de toiletgang vandaan. Vroeger had je een apart bidet nodig voor dergelijke reiniging, maar nu is er een 2 in een versie in de vorm van de fraaie douchewc. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de pure en schone reiniging door het zachte en warme water, wil gegarandeerd niets anders meer. In de showroom van Ton Scholten Tegels & Sanitair in Uitgeest is de douchewc van Geberit geïnstalleerd in het damestoilet en is een tweede douchewc van het Japanse topmerk Toto geïnstalleerd zodat er een vergelijk is. U kunt beide toiletten uitgebreid en vrijblijvend bij Ton Scholten testen. Het warme water spoelt het onderlichaam hygiënisch schoon na gebruik van het toilet, dit geeft een fris en schoon gevoel en voorkomt een geïrriteerde huid. Dit is zeker van belang voor mensen met een gevoelige huid of problemen met het darmkanaal. De kracht van de waterstraal is instelbaar, zodat deze naar wens kan worden afgestemd. De ladydouche is speciaal voor de dames ontwikkeld in verband met de hygiene rond o.a. de maandelijkse ongemakken en zorgt altijd voor een fris en schoon gevoel. Om gemak en hygiëne te waarborgen wordt de douchearm voor en na elk gebruik met schoon water en desinfectie gereinigd. Hierdoor is het te allen tijde gegarandeerd hygiënisch. De Geberit Mera is, naast een strak design voorzien van geurafzuiging, föhnfunctie, lady-douche, verwarmde zitting, de klep van de bril gaat automatisch open etc. Ben u benieuwd naar deze weldaad van hygiëne kom dan gerust langs voor vrijblijvend advies en probeer de douchewc desgewenst uit. www.tonscholten.nl/geberit-aquaclean-douchewc

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.